Touren in de VS? Vraag op tijd een ESTA aan

  • Menfacts
  • november 26, 2018
  • Comments Off

De Verenigde Staten- het land waar niks onmogelijk is. Het land waar ieders dromen uit kunnen komen. Met hard werken en veel geluk kan ook jij je ‘American Dream’ beleven. En laten we eerlijk zijn, niet iedereen wil ons prachtige land voor een eeuwigheid verlaten, daar is Nederland veel te mooi voor. Maar een paar weken toeren door de VS? Wie wil dat nou niet?

Touren door de VS is voor velen een jongensdroom. Een jongensdroom die nu je wat ouder bent eindelijk kunt realiseren. Een heerlijke roadtrip door De VS. Van de ene kust naar de andere rijden. Door grote steden, natuurgebieden met bomen die tot de hemel reiken en woestijnen waar geen einde aan lijkt te komen. De VS heeft het allemaal en ook jij kunt het gaan ontdekken.

Het is goed om al wat zaken uit te zoeken in Nederland en een route uit te stippelen. De beroemde ‘route 66’ is ook zeker de moeite waard om aan je roadtrip toe te voegen.

Voorbereidingen

Naast het uitstippelen van een handige route, goede hotels op voorhand te zoeken en de tofste bars aan je ‘must visit’ lijst toe te voegen is het ook van belang dat je op voorhand al je papieren in orde hebt om de VS in te mogen.

Esta aanvragen

Wist jij dat als je tot 90 dagen door de VS wilt reizen dit heel makkelijk gaat? Je kunt online namelijk een ESTA voor de VS aanvragen via het Digitale ESTA formulier. Een ESTA is jouw visum om de VS 90 dagen te bezoeken. Het is van essentieel belang dat je dit op tijd regelt want zonder geldig visum kan je de toegang tot de VS ontzegd worden. Wij adviseren om gebruik te maken van https://www.esta-aanvragen.nl/

Dit is een hele handige website waar alles tot in de puntjes voor jou wordt verzorgd en je ook heel handig via IDEAL, Bancontact/Mister Cash, Visacard, Mastercard en eMaestro kunt betalen. Dus ook als je niet in het bezit bent van een creditcard is het aanvragen van een ESTA geen probleem meer. Normaal gesproken betaal je voor de ESTA 14 USD, wanneer je via www.esta-aanvragen.nl je ESTA aanvraagt, betaal je eenmalig €25,- waar je ESTA en verdere consulaire kosten bij inbegrepen zitten.

Andere voordelen zijn dat er geen errors in het aanvraag proces zullen voorkomen, je een mailtje ontvangt een maand voordat je ESTA verloopt en je altijd een beroep kunt doen op het team bij verdere vragen. Nog een groot voordeel, je kunt via de website gewoon je ESTA in het Nederlands aanvragen. Dus moeilijke Engelse vragenlijsten invullen sla je lekker over!

Een ESTA aanvragen is nog nooit zo makkelijk geweest.    

Previous «
Next »