Trouwauto kiezen: een mannending?

  • Menfacts
  • juni 29, 2020
  • Comments Off
trouwauto kiezen

Je gaat trouwen, super leuk! Toch? Hopelijk. Waarschijnlijk heeft je vriendin – verloofde – alles al georganiseerd, van de corsages, tot de eerste dans, tot de bruidstaart. Blijft er nog wat over voor jou om te regelen? De trouwauto natuurlijk. Heb je al jaren een droomauto voor ogen waar je graag in zou willen rijden, maar die gewoon niet in je budget past? wellicht kun je het een dagje huren voor het trouwvervoer. Wij zetten de leukste mogelijkheden voor je op een rij.

Sportwagen

Veel stelletjes – eigenlijk vooral de mannelijke helft – ziet zichzelf rondrijden in een sportwagen op de grote dag. Sportwagens zijn perfect voor de moderne, luxueuze bruiloft. Kies voor een auto in de themakleur van je bruiloft, zodat vrouwlief er ook blij mee is.

Oldtimer

Heb je een vintage bruiloftsthema? Dan is de oldtimer een goed idee. Zie je jezelf al rijden in een auto als de Pontiac Chieftain 1958? Wij weten het antwoord wel. Als je met je hoofd nog steeds bij de sportwagens zit, kies dan voor een vintage sportwagen. Deze past dan bij jouw visie, maar ook bij de bruiloft. 

Cabriolet

Verwacht je mooi weer tijdens je bruiloft? Dan wil je absoluut een cabriolet overwegen. Zo kun je leuke foto’s laten maken, wanneer je in de auto zit (dan wil je natuurlijk wel graag aan het stuur zitten!). Houd er wel rekening mee dat je bruid misschien niet per se zonder dak rond wil rijden. Waarschijnlijk heeft ze geen behoefte aan de wind door haar haren, nadat ze uren heeft gespendeerd (of laten spenderen) om het kapsel in model te brengen. Rondrijden met het dak naar beneden zal dus waarschijnlijk beperkt blijven tot de fotoshoot of gereserveerd worden voor het eind van de dag.

Paardenkoets

Oké, dit is misschien niet jouw eerste keuze, maar de kans is aanwezig dat je anderee helft zo’n sprookjesachtige entree wel ziet zitten. Wil je in een goed blaadje komen bij je vriendin? Het huren van een paardenkoets kan een geweldige manier zijn. Dit hangt natuurlijk wel af van haar voorkeuren. Als ze niet zo’n dierenfanaat is, rijdt ze waarschijnlijk liever rond in je sportwagen.

Eigen auto

Bespaar geld en gebruik je eigen wagen als trouwauto. Je kunt de auto versieren door een boeket op de motorkap en/of een slinger aan de antenne te binden. Je kunt zelfs jullie namen en de trouwdatum op de ruit schrijven met afwasbare raamstiften. Weinig verder om te regelen, behalve een goede autoverzekering afsluiten – maar dat heb je natuurlijk al gedaan als je de weg op mag met de wagen. Op je trouwdag heb je waarschijnlijk meer aandacht voor je bruid dan wat er voor je op de weg gebeurt. Misschien toch ook maar een chauffeur regelen dan?

Previous «
Next »