Voor welke schoenen ga jij dit voorjaar?

  • Menfacts
  • March 14, 2018
  • Comments Off
nike herenschoenen

Geen enkele man zijn garderobe is compleet zonder een goede spijkerbroek en bijpassende schoenen. Het is niet altijd even gemakkelijk om te weten welke schoenen met een spijkerbroek moeten worden gedragen. Zijn skechers geschikt voor je nieuwe spijkerbroek? Natuurlijk zijn ze dat, maar helaas is dat niet altijd het geval. Soms passen je favoriete sneakers niet bij je favoriete jeans en dan wordt het moeilijk uiteraard! In deze korte gids laten we je de beste schoencombinaties voor jouw jeans zien dit voorjaar. Bekijk de onderstaande gids en zie hoe we je kunnen helpen.

Schoenen om te dragen met strakke spijkerbroeken

Strakke spijkerbroeken zijn helemaal hot dit voorjaar en de regel met strakke spijkerbroeken is eenvoudig. Is je spijkerbroek superstrak, dan mogen je schoenen niet te breed of te dik zijn. Als je schoenen te groot zijn, is je outfit buiten proportie en lijkt het alsof je clownvoeten hebt, wat dus niet ideaal is! Bij het stylen van een strakke broek (het hoeft daarom geen spijkerbroek te zijn) wil je een eenvoudige en slanke schoen. Het aanbod van Nike herenschoenen is ruim en gevarieerd met ongetwijfeld de perfecte schoen voor je skinny jeanslook. Ze zijn niet volumineus en zetten de lijn van je been voort naar een perfect punt.

Kiezen voor skechers herenschoenen

Als je jeans niet volledig op je benen is vastgelijmd, kun je ze combineren met sommige sportschoenen. In de collectie Nike herenschoenen en Skechers herenschoenen vind je de beste keuze voor een casual outfit. Opgelet, omdat deze merken zo belangrijk zijn in de modewereld dit voorjaar, moet je ze ook goed stylen! Als jouw Skechers of Nike herenschoenen het belangrijkste onderdeel van je outfit zijn, moet je de rest vrij neutraal houden zodat de aandacht op je voeten gericht blijft.

Schoenen om te dragen met zwarte jeans

Zwarte spijkerbroeken zijn ongetwijfeld het meest flexibele paar dat je in je garderobe kunt hebben. Ze passen perfect voor de eerste late voorjaarsnachten in lounges en bars en kunnen ook gedragen worden met alledaagse schoenen. Dat gezegd zijnde, is nog altijd de grote vraag: welke kleur schoenen kies je voor jouw favoriete zwarte jeans? Zwarte schoenen in combinatie met een zwarte spijkerbroek is meestvoorkomende combinatie. Maar ook gekleurde schoenen zijn perfect! Als kers op de taart: kies je voor een gekleurde schoen, zorg dan dat je een jas of trui van dezelfde of vergelijkbare kleur draagt om het geheel van je outfit te vervolledigen.

Previous «
Next »