• Homepage
  • >
  • Travel
  • >
  • Beleef het authentieke Amerika tijdens een magnifieke rondreis

Beleef het authentieke Amerika tijdens een magnifieke rondreis

  • Menfacts
  • maart 14, 2018
  • Comments Off

Wil jij tijdens je volgende vakantie het echte, ruige en authentieke Amerika beleven, zoals je dat vaak genoeg in films en series voorbij hebt zien komen? Kies dan voor een rondreis Amerika over de wereldberoemde Route 66! De historische en veel bezongen snelweg liep oorspronkelijk van Chicago in Illinois naar Santa Monica in Californië en was bijna 4.000 kilometer lang. Het oude wegenstelsel is inmiddels vervangen, maar nog steeds kun je de route voor een groot deel zelf volgen. Huur eenvoudig een auto bij één van de vele aanbieders, sla bij een megasupermarkt wat proviand in voor de reis en ga op pad!

Beleef de vele gezichten tijdens je road trip door de Verenigde Staten

De Route 66 spreekt echt tot de verbeelding en staat dan ook bij veel mensen op de bucket list. Niet voor niets natuurlijk, want tijdens je rondreis Amerika trekken de vele verschillende gezichten van het land in een razend tempo aan je voorbij. Op het ene moment rijdt je door een verlaten oud stadje, terwijl je even later door een adembenemend nationaal park of een indrukwekkende grote stad rijdt. Maak een stop om even een leuke selfie te maken of reis gelijk door naar een indianenreservaat. Reizen maakt hongerig en wat is er dan leuker om in een echte Amerikaanse diner te genieten van de plaatselijke gerechten?

Met de motor over de Route 66 scheuren

Met de auto over de Route 66 is natuurlijk één ding, maar misschien ben je wel op zoek naar nog meer avontuur en vrijheid. Laat de wind door je haar stromen en ga net als in de film Easy Rider per motor over deze Moeder aller Snelwegen. Huur een dikke Amerikaanse Harley Davidson en voel je de koning van de weg.

Zelf regelen of boeken bij een gespecialiseerde reisorganisatie?

Een reis naar Amerika en in het bijzonder de Route 66 is zeker niet niks. Je kunt er daarom voor kiezen om zelf je hele reis te regelen, maar zeker als je er nog nooit geweest bent loop je dan een groot risico om de mooiste plekjes over te slaan. Ook kun je bij diverse gespecialiseerde reisorganisaties terecht voor het boeken van jouw rondreis Amerika. De mooiste route is dan al voor je uitgestippeld, zodat je alleen nog maar in je auto of op de motor hoeft te stappen en van het uitzicht en de geweldige ervaring hoeft te genieten!

Previous «
Next »