Vrouwen vallen op mannen met een goede garderobe

  • Rogier
  • februari 25, 2019
  • Comments Off
goed geklede mannen

“Kleding maakt de man”, een uitspraak die ons allen bekend is. Niet voor niks, want hij is natuurlijk hartstikke waar. Er zijn verschillende redenen om je als man goed te kleden. Een van de belangrijkste is misschien wel dat je door goede kleding simpelweg vaak lekkerder in je vel gaat zitten. Dit is belangrijk omdat dit ervoor zorgt dat je je als man zekerder over jezelf voelt. Bovendien zorgt dit voor aanzien en het allerbelangrijkste is natuurlijk dat vrouwen vallen op goedgeklede mannen. Mannen met een goede kledingstijl zullen veel sneller gewaardeerd worden door vrouwen en dat is natuurlijk alleen maar positief. Natuurlijk is het karakter ook van belang, maar het uiterlijk vertoon van een man is minstens zo belangrijk.

Je hebt invloed op je kleding

Veel mensen zijn ontevreden en klagen over hun uiterlijk vertoon. Dit zorgt voor onzekerheid en mensen zijn dan soms geneigd om bij de pakken neer te gaan zitten. Ze denken dat er weinig aan te veranderen is, en dat is een reden voor hen om in hun “oncomfortabele comfortzone” te blijven. Het is natuurlijk grote onzin dat je er niks aan kunt veranderen, want er is uiteraard veel wat je aan je uiterlijk vertoon kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie haarstijl aannemen door eens naar een goede kapper te gaan. Of je kunt naar de sportschool gaan om aan een mooi afgetraind lichaam te werken. Daarnaast kun je natuurlijk je eigen kleding kiezen. De kleding die je draagt is je visitekaartje en daar zullen anderen, en vrouwen in het bijzonder, bij een eerste indruk dan ook snel op oordelen. Mannen met een goede kledingstijl hebben dan dus altijd al een streepje voor.

Het belang van een goede garderobe

Vrouwen vallen over het algemeen op goedgeklede mannen. Een goede garderobe is dan ook belangrijk en vaak aan verandering onderhevig. Het is belangrijk om deze vaak aan te passen en bijvoorbeeld te vernieuwen met de hedendaagse mode. Zo kun je bijvoorbeeld Banlieue -kleding aanschaffen om je garderobe op te pimpen. Daarnaast moet je kledingstukken durven weg te gooien als deze niet meer mooi zijn. Dat is voor veel mannen lastig, omdat ze er een bijzondere waarde aan hechten. Maar het is belangrijk om met de tijd mee te gaan. Goede kwaliteit kleding is heel belangrijk.

Previous «
Next »