Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man?

  • Menfacts
  • juli 10, 2024
  • Comments Off
wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan mannen

Natuurlijk wil je als man aantrekkelijk gevonden worden! Misschien ben je wel aan het daten. Of wil je voor je partner goed in de smaak blijven vallen. Dan is het wel handig om te weten wat vrouwen nu eigenlijk aantrekkelijk vinden aan een man. Hoewel het voor iedere vrouw weer een beetje anders zit, telt dít doorgaans zeker mee.

Goed gebit

Een van de eerste dingen waar vrouwen naar kijken? Het gebit! Zorg daarom dat je gebit goed verzorgd is. Het kan echt een afknapper zijn als dit niet het geval is. Niet iedere vrouw is hier even kritisch op, maar het zal haar zeker opvallen. Gelukkig kun je je gebit corrigeren als dit nodig is. Heb je bijvoorbeeld een spleet tussen tanden? Met transparante beugels kun je je tanden weer recht laten zetten. Zo’n beugel zie je nauwelijks zitten, wat een groot verschil vormt met de traditionele slotjesbeugel die we nog wel kennen van vroeger. Zorg verder in ieder geval voor een fris gebit. Heb je een date? Natuurlijk poets je van tevoren dan nog even uitgebreid je tanden. Ruik op die manier altijd fris uit je mond! Tussendoor een kauwgum of pepermuntje nemen is ook een aanrader.

Sterk lichaam

Het gebit speelt dus zeker een rol. Onderhoud het netjes om punten te scoren! Rechte tanden maken je aantrekkelijker. Durf daarbij natuurlijk ook je lach te laten zien, want dat zorgt voor een mooie uitstraling. Maar uiteraard kijken vrouwen ook naar de rest van je lichaam. In algemene zin vinden de meeste vrouwen het sexy als je een sterk lichaam hebt. Dat hoeft heus niet te betekenen dat je iedere dag naar de sportschool moet gaan, al kan dat natuurlijk wel. Maar laat in ieder geval je mannelijke kant zien. Vrouwen vinden het fijn om een beschermd gevoel te hebben als ze bij jou in de buurt zijn. En een sterk en fit lichaam draagt daar natuurlijk een steentje aan bij!

Lekker geurtje

Wist je al dat geur voor veel vrouwen belangrijk is? Een lekker geurtje opdoen voor een date is daarom altijd een goed idee. Pas wel weer op dat je de geur vrij subtiel houdt. Doe dus een beetje op van je parfum, want dat is al voldoende. Douche trouwens ook voor een date. Daarnaast zorg je dat je genoeg deodorant op hebt, zeker als er een actieve date op de planning staat. Sommige vrouwen vinden het trouwens aantrekkelijk als ze je zweet ruiken. Maar andere vrouwen hebben hier juist weer helemaal niets mee… daarom kun je toch maar beter voor een frisse, lekkere geur gaan. Dat valt sowieso in de smaak.

Juiste kleding

De meeste vrouwen checken zeker even welke kleding je draagt. Heb je wel een beetje gevoel voor stijl? Dit is voor vrouwen toch al gauw belangrijk. Doe dus zeker je best op je outfit als je een afspraakje hebt. Natuurlijk mag je daarbij gewoon je eigen stijl laten zien, of deze nu casual, chic of uitgesproken is. Laat vooral zien dat je over je outfit hebt nagedacht. Passen de kleuren goed bij elkaar? En ziet je kleding er netjes uit? Een overhemd strijk je van tevoren bijvoorbeeld nog even. Kleine moeite! En die afgetrapte sneakers kun je tijdens een eerste date maar beter gewoon thuis laten staan. Trek een nieuwe, nette schoen aan. Dat vinden veel vrouwen namelijk belangrijk.

Zelfverzekerde houding

Tot slot telt natuurlijk ook je houding mee! Het is voor vrouwen aantrekkelijk als je een zelfverzekerde houding hebt. Je mag er echt staan. En jezelf laten zien. Tegelijkertijd is het ook mooi als je je open en kwetsbaar opstelt. Durf je gevoelens te uiten. En toon natuurlijk ook echt interesse in haar. Welke vragen wil je haar stellen? Wat ze zegt, kun je maar beter goed onthouden. Als je op een volgende date weer terugkomt op iets wat ze de vorige keer heeft verteld, scoor je pas echt punten. Zo laat je immers je betrokkenheid zien. En dat is een mooie eigenschap.

Wat de ene vrouw aantrekkelijk vindt, vindt de andere vrouw misschien weer minder belangrijk. Maar de bovenstaande punten spelen toch al gauw een rol. Van je gebit tot je houding, het is leuk om hiervoor je best te doen.

Previous «