• Homepage
  • >
  • Gadgets
  • >
  • De 7 tofste heren gadgets van 2018 voor je op een rijtje

De 7 tofste heren gadgets van 2018 voor je op een rijtje

  • Menfacts
  • juni 22, 2018
  • Comments Off
fitbit horloge

Wat zijn anno 2018 nou echte gadgets voor mannen? Waarmee kan jij op straat pronken om anderen jaloers te maken? Hier vind je een leuk overzicht.

Horloges

Horloges mogen eigenlijk niet meer ontbreken in het rijtje van gadgets voor mannen. Een houten horloge voor heren is een van de nieuwste trends. Er zijn daarnaast vele andere soorten horloges te vinden met daarbij ook interessante technieken zoals die van de smartwatch die de laatste jaren ten tonele is gekomen. Deze zijn erg functioneel en hip tegelijkertijd. Maar wil je iets unieks wat bij 2018 past, kies dan voor een degelijk houten horloge.

Zonnebrillen

Op het gebied van zonnebrillen zijn er stapels met designs om te kiezen, je hoeft dus niet bang te zijn dat er voor jouw smaak wat ontbreekt. Houten brillen zijn de trend van 2018, laatje door deze modellen inspireren als je een brillenzaak binnenkomt. Het voelt degelijk en sterk aan.

Drones

Mannen en drones zijn een perfecte match. Met deze gadget wordt graag gespeeld in de vrije tijd, uiteraard de variant in de meest luxe uitvoering met een goede camera om de leuke momenten op video te hebben.

VR

Virtual Reality is een onmisbaar product voor de wereld van gaming en films. Het staat wellicht een beetje gek als je hiermee rondloopt, maar het staat garant voor een bijzondere virtuele ervaring.

Fitbit

Met deze smalle polsband kan je jouw tijden en sportresultaten bijhouden. En dat is allemaal digitaal! Voor het gemak wortd de hartslag ook gemeten zodat je alles in de gaten kunt houden.

Actioncam

Voor de man die graag buiten actief is en sport mag een actioncam ook niet ontbreken. Neem je route op de fiets op met deze camera of gebruikt zelfs een waterdichte variant bij het duiken om jouw moment vast te leggen.

Kleding accessoires

Op het gebied van kleding zijn er veel nieuwe trends, maar ook kan je qua accessoires veel voor je kleding vinden. Neem nou bijvoorbeeld de houten strik van Woodiful, je geeft een unieke look aan je outfit en zult de show stelen. De houten strik van Woodiful heeft daarbij altijd zijn eigen unieke look vanwege de nervenstructuur van het hout.    

Previous «
Next »