• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Wat voor vriendenuitjes kun je plannen tijdens de corona crisis?

Wat voor vriendenuitjes kun je plannen tijdens de corona crisis?

  • Rogier
  • mei 22, 2021
  • Comments Off
vriendenuitjes tijdens corona

De corona crisis raakt ons privé leven hard omdat we veel minder opties hebben om te doen in onze vrije tijd. De horeca is pas sinds deze week weer gedeeltelijk open, maar moet nog steeds om 18u dicht. Gelukkig zorgen de lichte versoepelingen er wel voor dat we in ieder geval weer iets meer mogen. Wil je met je vriendengroep iets gaan ondernemen, dan zijn daar nu wat meer opties bijgekomen. Er waren op dat gebied sowieso nog wel wat opties, omdat buitenactiviteiten vaak nog wel door konden gaan. Nu de lente is begonnen, leek het ons goed eens te kijken wat je met je vriendengroep nog wel kunt doen ter ontspanning.

Een dagje met de mannen onder elkaar

Nu het weer beter begint te worden, is het ideaal om met jouw vrienden een dagje weg te gaan. Heerlijk met de mannen onder elkaar! Zo kun je een ritje op een quad, boeken, maar ook een terras boeken voor een bierproeverij. Dat is nog steeds goed te doen met 2 man aan een tafeltje en 1,5 meter tussen de tafels onderling, je zult alleen wat harder moeten praten. Je kunt het natuurlijk ook groter aanpakken met jouw vriendengroep en met een terreinwagen door een ruig parcours heen te rijden. Of gewoon ouderwets een potje voetballen? Net iets te simpel, ooit gehoord van bubbelvoetbal dan? Of voetgolf?

vriendenuitje

Vergelijk je krachten door Highland Games

Wil jij zien wie van jouw vrienden het mannelijkst is? Dan zijn de Highland Games een perfecte keuze. Boomstamwerpen, touwtrekken en spijker rammen, kan het nog mannelijker? Toch liever iets waarbij een spelelement zit? Met paintballen, lasergamen of een potje karten kun je ook de perfecte middag indelen en proberen al je vrienden te verslaan.

BBQ workshop

Een typische mannending is achter de barbecue staan tijdens een vriendendag zodat je kunt bijpraten met een biertje in de hand. Ben jij geen kei in het bereiden van vlees? Ga er dan een dagje met zijn allen op uit voor een BBQ-workshop. Op die zorgen jullie voor het lekkerste vlees van de BBQ! 

Bier proeven en brouwen

Voor de echte bierliefhebbers is het perfecte uitje een bierbrouwerij bezoeken. De echte bierkenners kennen het wel, van een pilsje tot aan een speciaal biertje je kan het allemaal proeven tijdens een dergelijke rondleiding. Als kers op de taart ga je aan het einde van de rondleiding zelf bierbrouwen, en kan er gekeken worden welke mannen hier een talent voor hebben. 

bierproeven tijdens corona

Enorm veel keuze

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende activiteiten speciaal voor mannen, van voordeeluitjes tot de meest unieke ervaringen. Heb jij er weleens aan gedacht om een straaljager te besturen? Of een Formule 1 auto? Met verschillende simulators die je kunt boeken is dit mogelijk! Toch liever het echte werk? Je kunt met je vriendengroep ook naar het circuit in Zandvoort gaan, waar je kunt rijden in een Ferrari California, Lamborghini Gallardo, Tesla of in een Audi R8! Stap zelf achter het stuur en beleef de ultieme rij-experience. 
Geïnteresseerd geraakt door bovenstaande ideeën? Lees dan snel verder want hieronder benoemen we enkele leuke uitjes voor jou en je vriendengroep.

Pistool schieten in Gelderland:

Wie is de nieuwe James Bond in jouw vriendengroep? Speel een schietwedstrijd met luchtdruk pistolen als groepsuitje. Veiligheid staat voorop en er is uiteraard professionele begeleiding.

Ontvangst met koffie/thee
Luchtdruk pistool schieten
Begeleiding/wedstrijdelement
Fotocollage voor de winnaars
Prijsuitreiking
Prijs: € 21,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen
Minimale leeftijd voor dit arrangement is 18 jaar.

buggy rijden

Buggy rijden op de veluwe:

Op verkenning met een stoere buggy op de veluwe! Rijd een prachtige route langs bijzondere plekjes van de Veluwe en bij terugkomst ga je met je vriendengroep nog genieten van een heerlijke BBQ!

Vanaf 5 buggy’s gaat er 1 extra begeleiding mee, de toeslag voor extra begeleiding bedraagt € 50.00. per gezelschap.
Vanaf 10 buggy’s gaan er 2 extra begeleiding mee, de toeslag voor 2 extra begeleiding bedraagt € 100.00 per gezelschap.

Optioneel bij te boeken:
2 gangen keuze lunch: € 11,95 p.p.
Ontvangst met koffie en gebak: € 4,75 p.p.

Let op! Dit arrangement is gebaseerd op 2 personen per buggy (toeslag 1 persoon in buggy € 50 per buggy bij Route Rechts Rechts en bij Route Voorthuizen € 64,50 per buggy). Je mag een buggy besturen met een geldig rijbewijs b en gezond verstand.

Scrapheap challenge op de veluwe:

Ga er lekker met je vrienden op uit en boek dit originele uitje. Het programma zit boordevol leuke activiteiten zoals een schietorama en een Scrapheap Challenge. Dit is een schrootstrijd waarbij 2 teams tegen elkaar strijden. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue!

Scrapheap Challenge
1x Luxe barbecue
Schietorama
Professionele begeleiding

scrapheap challenge
Previous «
Next »