Zo kies je een heren portemonnee uit

  • Menfacts
  • april 19, 2022
  • Comments Off
heren portemonnee

Een portemonnee is misschien wel het item dat je op dagelijkse basis het meest gebruikt. Je bewaart er je ID in, je rijbewijs, geld en andere pasjes die je zowat iedere dag nodig hebt. Er bestaan dan dus heel veel verschillende soorten portemonnees voor heren: groot, klein, dik, dun, met of zonder drukknop. De keuze is reuze! Welke portemonnee voor heren kies jij? Check onze onderstaande tips!

Functionaliteit

Portemonnees zijn er in allerlei soorten en maten. De grootte van de portemonnee heeft dus ook zeker invloed op de functionaliteit ervan. Zo kan een grote portemonnee misschien aantrekkelijk klinken zodat je altijd genoeg geld bij je hebt, maar het kan ook zeker onhandig zijn. Vooral omdat het niet handig in je broekzak past of bijvoorbeeld in een heuptasje. Daarnaast kan het ook verleidelijk zijn voor dieven om ‘m te stelen, mocht hij wel in je achterzak passen. Als je graag al je pasjes bij je hebt en daarnaast ook voldoende cash op zak wilt hebben, dan is het aan te raden om voor een grote heren portemonnee te gaan. Wil je wat minder opvallen? Kies dan voor een kleinere waarin je alleen het meest benodigde mee kan nemen.

Materiaal

Waar een portemonnee van is gemaakt, kan het aankoopproces ook beïnvloeden. Sommigen hebben namelijk de voorkeur voor een bepaald materiaal. De meest voorkomende materialen zijn leer, kunststof of soms metaal. Ieder materiaal heeft z’n eigen voor- en nadelen. Zo gaat leer bijvoorbeeld langer mee, maar is vaak wel duurder dan bijvoorbeeld kunststof. Deze gaat daarentegen ook weer minder lang mee. Het is dus een kwestie van welk materiaal jouw voorkeur heeft en of jouw aankoop prijsgevoelig is. Mocht je voor de hoogste kwaliteit willen gaan, kies dan voor leren heren portemonnee, bijvoorbeeld van Lederwaren De Bron. Dit gaat namelijk het langste mee en heb je dus het langste plezier van! 

Merk

We hebben allemaal wel een voorkeur voor een bepaald merk. De één wilt graag een portemonnee van een prestigieus merk hebben, terwijl de ander het prima kan vinden met een no-name. Welk merk je kiest, kan natuurlijk ook invloed hebben op de prijs en de kwaliteit. Dit is dus super persoonlijk. Ben je niet zo’n merkgerichte man, maar houd je van functionaliteit? Kies dan voor het merk die jouw perfecte portemonnee aanbiedt. Vind je het belangrijk om een heren portemonnee van een duur merk te laten zien? Ga dan voor de gevestigde merken. Er is voor een ieder wel een geschikte portemonnee! 

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo