Zomeravond – drankjes rond de vuurkorf

  • Menfacts
  • juni 3, 2018
  • Comments Off

Drankjes rond de vuurkorf tijdens een zwoele zomeravond

Er is geen betere manier om een zwoele zomeravond af te sluiten dan met een lekker drankje rond de vuurkorf. Een drankje rond de vuurkorf nodigt uit tot een goed gesprek en bovendien kun je met wat goed geplande details een gezellige sfeer creëren. Maar wat heb je naast een vuurkorf en haardhout nou nog meer nodig voor een geslaagde avond? In dit artikel geven we de beste tips voor lekkere drankjes die de temperatuur rond de vuurkorf nog verder zullen laten stijgen!

Rond de vuurkorf met je vrienden

Na een gezellige barbecue met vrienden is het absoluut tijd om het haardhout uit de schuur te halen en de vuurkorf aan te steken. Met een (speciaal)biertje sla je uiteraard nooit de plank mis, maar het is ook leuk om tijdens een bijzondere avond met je beste vrienden eens wat origineels te serveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede Jamaicaanse rum zoals Captain Morgan. Je kunt rum puur drinken maar het smaakt ook heerlijk in combinatie met mixjes zoals een cuba libra (rum met cola) of een ginger mojito (rum met onder ander munt en gingerbeer). Uiteraard zal je ook met een lekkere tequila of whisky indruk maken op je vrienden en zorgen voor een onvergetelijke avond.

Een romantische avond met je partner

Rond de vuurkorf ontstaat al snel een romantische en intieme sfeer. Ideaal dus als je quality time wilt doorbrengen met je partner. Een goede wijn smaakt altijd wel, maar op een zwoele zomeravond kan een cocktail ook erg verfrissend werken. Verras je partner bijvoorbeeld eens met een zelfgemaakte cocktail zoals een margarita, piña colada of aardbeien scroppino. Hebben jullie iets te vieren? Champagne is altijd lekker, maar maak je nog feestelijker door het te mixen met zomerse kruiden en fruitsoorten! Zo is champagne met watermeloen en limoensap een echte aanrader. Is het toch iets te fris voor cocktails? Chocolademelk drinken en marshmallows roosteren rond de vuurkorf is natuurlijk ook altijd goed voor een romantische sfeer.

Een onvergetelijke zomer rond de vuurkorf!

Een zwoele zomeravond vieren rond de vuurkorf is altijd een goed idee. Met één van de drankjes uit dit artikel zal de sfeer echter nog beter kunnen worden! En vergeet ook vooral alle andere details niet. Lekkere hapjes, goede muziek en eventueel wat kleedjes voor als het afkoelt zullen je avond echt af maken. Wij wensen je in ieder geval alvast een onvergetelijke zomer toe rond de vuurkorf!
Previous «
Next »