Zomerse vrijetijdskleding, wat zijn de trends?

  • Menfacts
  • mei 29, 2019
  • Comments Off

2019 is het jaar van de vroege lente en waarschijnlijk ook van de vroege zomer. Al vrij vroeg in het jaar hadden we lekkere dagen en kwam al snel de korte broek weer uit de kast. Nederland zou Nederland niet zijn als dit ook snel werd afgestraft met koude en herfstachtige dagen, maar de trend is gezet. Het is lente en zelfs bijna zomer!

Ook op het gebied van fashion en kleding trends moet er dus al snel worden ingekocht, voor je het weet zijn de winkels leeg. Mocht je in de winkel niet vinden wat je zoekt dan kun je de zoektocht altijd nog online voortzetten en je Gant kleding online kopen. Om je daarbij te helpen een aantal fashion tips.

Zomer trends

De zomerse fashion trends zijn in de eerste paar maanden van de lente wel duidelijk geworden. Er is een duidelijk onderscheid te maken tussen werk/nette kleding en casual kleding. Nog steeds is er een duidelijke koppeling te maken naar de jaren 80 voor de wat chique kleding. De streetwear en casual kleding neigt daarentegen al meer naar de jaren 90.

Chic, de nette kleding voor mannen

Mannen gaan deze zomer echt voor de wat nettere kleding. Een strakke look, nette broek en een bloesje of polo, dat is wat je gaat tegenkomen op de Nederlandse terrassen. Kleurstellingen zijn veelal rustig, zoals grijs en wit maar vaak gecombineerd met iets uitdagends. Denk dan aan felle schoenen met bloemen, een stropdas of een felle kleur die in je outfit is opgenomen. Wil je alvast met de eerste korting shoppen dan is de Hugo Boss kleding sale een goede optie.

Naast de nette outfit is ook de col duidelijk in deze outfit aanwezig. Dit lijkt in eerste instantie warm maar de verschillende fabrikanten hebben hier zeker rekening mee gehouden.

Casual Kleding en streetwear

Casual kleding is hot. Het verschil tussen werk en casual kleding is groter geworden. Mannen vinden het prima om op het werk in een net pak te lopen maar tijdens hun vrije tijd moet het dan ook wel echt comfortabel zijn. Daarom is bijvoorbeeld de joggingsbroek niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dat het ook gewoon mag. De Jeans zijn rechter aan het worden. We komen uit de tijd van de skinny jeans en gaan nu langzaam weer over naar wijdere broeken. Zoals al aangegeven komt de jaren 90 weer terug. Hierbij kun je denken aan de punk en gabber. Dus bereidt je maar weer voor op trainingsbroeken en bomberjacks, believe it or not!

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo