• Homepage
  • >
  • Fashion
  • >
  • Herenmode anno winter 2018/2019: comfort en stijl in grijs

Herenmode anno winter 2018/2019: comfort en stijl in grijs

  • Menfacts
  • oktober 11, 2018
  • Comments Off
Na een lange hete zomer dient nu langzaam maar zeker de winter zich aan. Het moment is daar: de shorts en flipflops moeten nu echt definitief de kast in. Helaas wordt ook het barbequeweer minder. Maar zoals een wijs gezegde ons leert: “Elk nadeel heb zijn voordeel.” Want de haardvuren kunnen weer opgestookt worden. Het is tijd om de gezelligheid binnenshuis op te zoeken. Daar moet je je natuurlijk op kleden. Het is dus hoog tijd voor een trend-update van je kledingkast. Vandaar dat we hier antwoord gaan geven op de brandende vraag: wat te dragen anno winter 2018/2019 als stijlvolle man van de wereld?

Laten we het eerst hebben over de kleuren. Want deze winter worden in de mannenmode felle, sprekende kleuren gecombineerd met wit, zwart en vooral de grijstinten. Deze trend zet al een aantal seizoenen door. We zullen hier dan ook een flauwe woordspeling op “fifty shades of grey” achterwege laten. Maar je begrijpt het idee: er is in ieder geval in grijs variatie genoeg. Grijs is de basis en een opvallende kleur legt daarbij het juiste accent. Dit kan bijvoorbeeld een warme tint zijn, zoals wijnrood. Bijzondere nieuwkomers in het kleurenpalet dit seizoen zijn de oker- en geeltinten. Deze steken natuurlijk lekker af tegen al dat grijs. Een mosterdgeel ruitje of streepje voegt zo een opvallend detail toe aan de outfit. In de materialen en stofstructuren wordt de combi gemaakt tussen aaibaar en robuust, waarbij draagcomfort voorop staat. Zachte warme materialen zoals wol, worden gemixed met de stevigheid van leer of een jeansstof. Dan is het verder zaak in je outfit te variĆ«ren tussen slimfit en oversized. Dit kan door bijvoorbeeld een ruimvallende winterjas te dragen over een perfect aansluitend pak.

In de schoenenmode zie je dezelfde kleurencombinaties als in de rest van de kleding. Wederom is er grijs. Maar ook is er in de wintercollecties juist gekozen voor andere kleuren die goed te combineren zijn met een grijze outfit. Zoals een klassieke zwart of een karameltint kleuren mooi met grijs. De man van vandaag heeft een ontspannen zelfverzekerdheid over zich, is iemand die letterlijk stevig in zijn schoenen staat. Comfort en stijl komen samen in zijn schoeisel. Schoenenmerk Clarks maakt de schoen die daarbij past. Vakwerk gecombineerd met gevoel voor trends, maken dat de schoen perfect zit en ook helemaal past binnen het modebeeld van deze winter. De collectie van Clarks valt dan ook prima te combineren met een stijlvolle outfit, of je nu bent van de hypertrendy kleding of toch gaat voor klassiek. Laat de winter dus maar komen, wij zijn er op gekleed!

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo