Formule 1 komt naar Zandvoort in 2020

  • Menfacts
  • juni 1, 2019
  • Comments Off
formule 1 komt naar zandvoort

Het heeft zomaar eventjes 35 jaar geduurd, maar mei 2020 lijkt een mijlpaal te zullen worden in de Nederlandse autogeschiedenis. Eén ding staat vast. Formule 1 komt naar Zandvoort in 2020 met Max Verstappen als de grote attractie. De exacte datum is nog niet bekend en zal in juli wellicht worden vrijgegeven. Formule 1 Zandvoort wordt opnieuw een traditie op de kalender. De organisatoren hebben een overeenkomst van minstens drie jaar afgesloten met een optie om er nog twee jaar aan toe te voegen. Kaarten bemachtigen voor Formule 1 Zandvoort is trouwens volop bezig. Tot 13 juni wordt er een voorregistratie kaarten Formule 1 Zandvoort gehouden. Hieronder lees je hoe je aan kaarten kan geraken en andere alternatieven. 

kaarten bemachtigen voor formule 1 Zandvoort

Tip 1: kaarten bemachtigen voor formule 1 Zandvoort via registratie

Formule 1 komt naar Zandvoort in 2020! Die zekerheid zorgt ervoor dat er een hele rush op gang is gekomen om tickets voor deze dag te bestellen. De organisatoren van F1 Zandvoort met voormalig Nederlands F1 coryfee en wedstrijddirecteur Jan Lammers voorop, hebben een registratie systeem bedacht tussen 26 mei en 13 juni 2019. Wie zich in die periode op de website van het Formule 1 Zandvoort circuit registreert, krijgt de kans om kaarten te kopen. De racefanaten krijgen voor de zomerperiode nog een bericht van de organisatoren van F1 Zandvoort om de kaarten aan te vragen. De voorregistratie kaarten Formule 1 Zandvoort wil men op deze manier in goede banen leiden. Voor alle duidelijkheid: de stormloop naar kaarten voor F 1 Zandvoort van volgend jaar overstijgt het aanbod. Als het aantal aanvragen voor inschrijvingen veel hoger ligt dan het aanbod, worden de tickets per loting verkocht zodat iedereen dezelfde kansen krijgt. Zaak is dat je je registreert voor de datum van 17 juni 2019 om niet naast de boot te vallen. Alleen deze autoliefhebbers maken kans op een kaart. Individueel kan je hoogstens 6 tickets aanvragen via email.

Tip 2: kaarten bemachtigen voor formule 1 Zandvoort via sponsors

De grootste zekerheid is uiteraard dat je rechtstreeks kaarten van F1 Zandvoort gaat kopen via het registratie formulier zoals hierboven beschreven. Naar aanloop van de D-day van de Formule 1 Zandvoort zullen ook heel wat sponsors uitpakken met winacties voor het grote publiek. Zo kondigde Ziggo meteen aan dat het promo’s zal organiseren waar je gratis tickets kan ontvangen om het Formule 1 Zandvoort circus te gaan bekijken. Een ander alternatief is de hoofdsponsor van de F1 Zandvoort. De officiële naam is immers Heineken Dutch GP. Het biermerk gaat heel wat vrijkaarten achter de hand houden.

Previous «
Next »