• Homepage
  • >
  • Fashion
  • >
  • De zomer komt er aan, wat zou iedere man op zijn minst in zijn kledingkast moeten hebben?

De zomer komt er aan, wat zou iedere man op zijn minst in zijn kledingkast moeten hebben?

  • Menfacts
  • juni 4, 2019
  • Comments Off
wat elke man deze zomer in zijn kast zou moeten hebben

De zomer komt eraan! Warm weer, zon, zee en strand. Het is een heerlijk, maar ook lastig seizoen qua kleding. Hoe zorg je ervoor dat jij je hoofd koel houdt in de zomer en er toch stijlvol uit blijft zien? Wij hebben alle items die iedere man zou moeten hebben op een rijtje gezet. En heb jij de volgende items allemaal in jouw kledingkast hangen?

Genoeg basics

Met warm weer zweet je genoeg. Wil je altijd iets fris aan kunnen en niet te veel moeite hoeven doen voor jouw uiterlijk? Dan doe je er goed aan om genoeg basic items in de kast te hebben. Zorg voor genoeg witte, zwarte en grijze basic T-shirts die je bij iedere broek kunt combineren. Zo zie je er altijd stijlvol uit en hoef je weinig moeite te doen.

Schoenen in de zomer

In de zomer wil je natuurlijk niet jouw warme winterschoenen aan. Voorkom zweetvoeten en kies voor luchtige sneakers. Deze zijn niet alleen enorm comfortabel, ze maken jouw outfit ook helemaal af. Kies voor een paar basic sneakers die bij iedere outfit passen en wellicht nog een limited edition paar waar je echt de show mee kunt stelen. Bekijk de webshop van thbx.nl voor een compleet aanbod aan de beste sneakers van het moment.

Pet

Wil jij geen zonnesteek oplopen en er direct goed gekleed uitzien? Een pet is niet alleen functioneel, het geeft ook een sportieve uitstraling aan jouw outfit. Geniet op hete dagen van genoeg schaduw dankzij een stijlvolle pet. Het is een perfect accessoire dat iedere man in huis zou moeten hebben.

Linnen

Wil jij voorkomen dat je het warm krijgt in de zomer, maar er wel stijlvol uit blijven zien? Kies dan voor kleding van linnen. Linnen is een lichte stof die veel lucht doorlaat. Zo blijf je luchtig en voorkom je dat je het te warm krijgt. Je kunt zelfs nette broeken en kostuums in linnen krijgen. Zo blijft jouw zakelijke outfit stijlvol en luchtig.

Houd je hoofd koel in de zomer dankzij de juiste kledingitems. Geniet van een stijlvolle uitstraling en blijf koel tijdens de zomer. Welke items heb jij al in huis?

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo