5 Dingen die mannen altijd vergeten op vakantie

  • Menfacts
  • juli 26, 2018
  • Comments Off
wat vergeten mannen altijd op reis

Tas ingepakt en op naar de zon! Niets is zo vervelend wanneer je op vakantie erachter komt dat je iets belangrijks bent vergeten. Over het algemeen vergeten mannen vaker belangrijke items mee te nemen van vrouwen. Wat wordt er het vaakst vergeten? Dit lijstje toont de top vijf spullen die mannen vaak vergeten om mee te nemen op reis, inclusief tips hoe je dit niet hoeft te vergeten.

Zonnebril op sterkte 
Heerlijk zo’n strandvakantie aan de zee. Dat wordt volop genieten van het warme weer. Totdat je erachter komt dat je jouw zonnebril op sterkte bent vergeten. Hierdoor kan autorijden bijvoorbeeld erg lastig en gevaarlijk worden. Ga je op vakantie met de auto? Zorg dan dat je altijd een zonnebril op sterkte in de auto hebt liggen.

Genoeg warme kleding 
Dat je naar een zonnig vakantieland gaat, betekent niet altijd dat het weer ieder moment ideaal is. Mannen vergeten vaak om lange shirts, lange broeken en warme kleding mee te nemen. Wat doe je wanneer het een dag regent? Zorg ervoor dat je altijd minstens één lange broek en één hoodie of shirt met lange mouwen op het inpaklijstje zet.

Lenzen 
Waar je normaal maar eens per week je lenzen hoeft te vervangen, kan dat in een ander klimaat soms een stuk vaker moeten. Genoeg lenzen meenemen is niet iets waar je als eerste aan denkt. In veel landen kun je niet zomaar bij de drogisterij een setje lenzen kopen en is hier een doktersverklaring voor nodig. Zorg er daarom voor dat je altijd genoeg lenzen inpakt. Schaf bijvoorbeeld bij lens2day genoeg nieuwe lenzen aan en geniet van snelle verzendtijden. Zo heb je jouw extra lenzen op tijd binnen voor de vakantie.

Handdoeken 
Niet ieder hotel of accommodatie biedt handdoeken aan. Zonder handdoek wordt het douchen of badderen toch lastig en heb je niets om op te liggen aan het strand. Neem altijd een microvezel handdoek mee. Deze is extra compact en is dus extra licht om mee te nemen in de koffer.

Oordopjes 
Is jouw hotel gelegen in een druk feestgebied en zorgt het voor slapeloze nachten? Of zit er een huilende baby op jouw vlucht? Oordopjes zijn cruciaal voor veel vakanties. Geniet van alle rust met oordopjes. Deze zijn erg klein en kunnen daardoor eenvoudig mee met de handbagage.

Ook genieten van een onbezorgde vakantie? Zorg ervoor dat je geen belangrijke items vergeet om in te pakken. Maak altijd eerst een inpaklijst zodat je zeker weet dat je niets belangrijks vergeet om mee te nemen.

Previous «
Next »