De perfecte accessoires voor je man cave

  • Menfacts
  • juli 26, 2018
  • Comments Off

Als hardwerkende man wil je graag wanneer je thuis komt je even helemaal uitleven in je eigen omgeving. Wat is er dan beter dan een eigen mancave waar je alleen jouw favoriete spullen vindt en je even mooi kunt afzonderen van de buitenwereld? Wat kan je allemaal in zo’n ruimte plaatsen?

Gaming

Een groot deel van de mannen speelt games, dat is een algemeen feit. Een console is dus eigenlijk al een belangrijk onderdeel in een mancave gecombineerd met een mooie grote televisie waarop jij en eventueel je vrienden helemaal los kunnen gaan. Met een lekker audiosysteem erbij kan je helemaal genieten van je moment.

Tafelspellen

Biljarten en poolen zijn ook onderdelen die je veelvoudig tegenkomt in ruimtes voor mannen. Als je daar dus van houdt, mag ook dit niet ontbreken om zo lekker als mannen onder elkaar tegen elkaar te spelen. Of wat dacht je van een mooie grote tafelvoetbaltafel neerzetten? Ook daar kan je met z’n vieren uren zoet zijn met het schieten op elkaars doel. En zo kan je nog veel meer spellen verzinnen die goed passen in de kamer. Zorg er wel voor dat je genoeg ruimte overhoudt voor andere dingen om te doen, een hele kamer bezet door een tafel is ook niet erg ideaal.

Relaxhoek

Ook kan je voor jezelf een relaxhoek inrichten waar jij alleen even helemaal kunt uitrusten. Wellicht een erg comfortabele stoel of ligbank. Of kleur bij met je eigen zonnebank. Je kunt het zo relaxt maken als je zelf wilt. Ook een hangstoel of hangmat kan je gebruiken en het staat vaak nog eens modern.

Sport

Ben je vooral iemand die erg actief is? Maak dan je eigen sportruimte waar je je lekker kunt uitleven. Zet wat machines neer om te trainen met een televisie erbij om wat entertainment tussendoor te hebben. Zo heb jij geen wachttijden zoals je met een sportschool hebt en je kunt lekker je eigen trainingstijden indelen zonder dat je maandelijks moet betalen.

Nog meer inspiratie

Je kunt heel veel leuke idee├źn opdoen om je eigen unieke mancave te maken, laat je inspireren door het assortiment op Strayshop.nl, wellicht vind je producten waarmee je jouw verzetplekje maakt.

Previous «
Next »