Het ideale mannenlichaam in de ogen van een vrouw

  • Rogier
  • november 21, 2019
  • Comments Off
mooie mannen

Vrouwen & het ideale mannen uiterlijk

Dat vrouwen vooral op knappe mannen vallen, is natuurlijk geen geheim. Knappe mannen trekken, zo werkt het omgekeerd bij mannen richting vrouwen natuurlijk ook, sneller de aandacht van vrouwelijk schoon. Maar wat is nu het ideale mannen uiterlijk in de ogen van de gemiddelde vrouw? In dit artikel lees je wat het ideale mannenfiguur volgens de meeste vrouw is en welke fysieke kenmerken mooie mannen hebben. Wat vinden vrouwen een mooi figuur?

De lengte van de ideale man

Veel mensen denken dat het ideale mannenfiguur volgens een vrouw een lange man is. Maar dat valt reuze mee. Uit onderzoeken blijkt dat vrouwen een man van ongeveer 1,82 meter ideaal vinden. Je hoeft dus als man niet ‘extreem’ lang te zijn om door vrouwen tot de categorie mooie mannen gerekend te worden. Een goed gewicht is hierbij 84 kilogram, met een buikomvang van zo’n 82 centimeter. Tot zover het ideale mannenfiguur volgens een vrouw qua lengte, gewicht en omtrek.

Wat vinden vrouwen een mooi figuur?

Veel mannen denken dat vrouwen een bodybuilderslichaam aantrekkelijk vinden. Met nam in de jaren 1980 was dit het schoonheidsideaal dat veel knappe mannen nastreefden. Ze trainden zich een ongeluk in de sportschool en gebruikten desnoods hormonen en allerlei ongezonde supplementen om de spieren maar zo groot mogelijk te krijgen. Er is goed nieuws voor streverige mannen: het ideale mannenfiguur volgens een vrouw is niet opgepompt en onnatuurlijk gespierd. Maar dan blijft de vraag: wat vinden vrouwen een mooi figuur? Het antwoord is dat mooie mannen volgens vrouwen en afgetraind en droog lichaam hebben, dat licht en niet overdreven gespierd is. Een beetje trainen, zonder allerlei preparaten te slikken, volstaat om als moderne man mooi voor de dag te komen bij het andere geslacht.

Overige kenmerken van mannen die vrouwen aanspreken

Volgens rouwen is een bruine haardos ook een van de kenmerken van het ideale mannen uiterlijk. Hierna zijn zwart haar en blond haar populair. Mannen met en rood kapsel worden doorgaans door het vrouwelijk geslacht gezien als iets minder aantrekkelijk. Qua kleur ogen zijn amber, groene en blauwe ogen bij vrouwen het populairste. Heb je dus blauwe ogen, een donkere haardos en een enigszins afgetraind lichaam van 1,82 meter lengte? Dan ben je een lucky bastard en is de kans dat je bij de vrouwen goed scoort, hoger dan gemiddeld. Maar natuurlijk zijn jouw karakter en gedrag niet uit te vlakken factoren om indruk te maken op het andere geslacht!

Previous «
Next »