Vijf tips voor een voor een gezondere leefstijl

  • Rogier
  • November 22, 2019
  • Comments Off
gember tabletten

Gezond leven, fit zijn en een optimale conditie hebben: wie wil dat nu niet? Eigenlijk iedereen wel. Maar vaak ontbreekt de motivatie en het doorzettingsvermogen om dit te realiseren. Je begint enthousiast met een tweewekelijkse fitnesstraining, zet in op het volgen van een effectief dieet of zorgt ervoor dat je trouw je rondjes rent om in conditie te blijven. Dit is wel een tijdje leuk, maar meestal komt er al snel de klad in. Wil je gezonder leven, dan kan dat gelukkig ook op een minder ingewikkelde manier. Met de handige tips hieronder kun je snel overstappen op een gezondere levensstijl.

1. Gebruik effectieve voedingssupplementen

Door voedingssupplementen te gebruiken, zoals vitaminen en mineralen van Wellvita, kun je je gezondheid een flinke boost geven. Met name gember tabletten zijn een aanrader. Steeds meer Nederlanders ontdekken de vele voordelen van gember tabletten van Wellvita. Gember heeft tal van gezondheidsvoordelen. Gember helpt bij het verliezen van meer gewicht, is goed voor soepele spieren en houdt de bloedsuikerspiegel stabiel. Verder helpt gember artritis, Alzheimer en kanker voorkomen. Ook heeft gember een pijnverzachtende werking en gaat het brandend maagzuur tegen.

2. Zet elektronische apparatuur op tijd uit

Heb je problemen om in slaap te vallen of om door te slapen? Dan is het tijd om daar iets aan te doen, want een slechte nachtrust leidt tot tal van gezondheidsproblemen. Onder meer obesitas en depressiviteit worden aan de nachtrust gekoppeld. Een van de meest effectieve manieren om beter te slapen is om twee uur voordat je naar bed gaat alle elektronische apparatuur (zoals de tv, smartphone en laptop) uit te zetten. Verder werkt het volledig verduisteren van de slaapkamer met bijvoorbeeld verduisterende raambekleding of rolluiken perfect.

3. Drink veel water

Zorg ervoor dat je per dag minimaal 1.5 tot 2 liter water drinkt. Water drinken voor het eten geeft een voller gevoel , waardoor je minder eet en gemakkelijker afvalt. Verder is water goed voor je energie, het immuunsysteem, stralend haar en soepel spieren en gewrichten.

4. Vergeet visolie en vitamine D niet

Wil je in het natte en koude najaar goed fit blijven? Slik dan als supplement visolie (Omega 3 en 6-vetzuren) en zeker ook vitamine D. Beide supplementen zijn goed voor het lichaam en zeker ook voor de geest: ze helpen je gemoedstoestand te verbeteren. Lichamelijke kracht en gezondheid hangen nauwe samen met geestelijk welzijn en verdienen daarom ook aandacht!

5. Doe kleine oefeningen thuis en tijdens het werk en wandel voldoende

Bewegen is een van de beste remedies tegen uiteenlopende kwalen. Zorg er daarom voor dat je minimaal twee keer per dag één minuut op je linker- en één minuut op je rechterbeen gaat staan. Deze oefening is goed voor de botten. Verder is het slim om een stappenteller-app op je smartphone te installeren. Zorg ervoor dat je minimaal 5000 stappen per dag maakt om goed vitaal te blijven.

Previous «
Next »