Herensokken, een onderbelicht kledingstuk

  • Menfacts
  • augustus 14, 2018
  • Comments Off

Als we het over herenmode hebben, dan komen broeken, shirts, blouses en accessoires veelvuldig aan bod. Ook aan onderkleding, zoals ondergoed wordt veel aandacht besteed. Voor herensokken daarentegen is minder aandacht. Nu is het ook zo dat veel mannen zich niet zo interesseren in sokken. Zij zijn al tevreden als vrouwlief een paar sportsokken meeneemt die vaak in een voordeelverpakking te koop zijn. Toch is er op modegebied nog veel te zeggen over sokken.  Veel mannen beseffen waarschijnlijk ook niet dat er sokken in de handel zijn die een veel betere kwaliteit hebben en een veel betere draagcomfort bieden dan de standaard sportsokken.

Kwaliteit herensokken

Het is met sokken inderdaad zo, dat duurdere sokken ook een betere kwaliteit hebben. Heel belangrijk is de soort stof die voor sokken gebruikt wordt maar ook de afwerking van de teennaden. Bij goede kwaliteit herensokken is de teennaad vaak perfect weggewerkt, zodat je deze naden niet zult voelen. Dit is bij goedkope sokken soms wel anders. Dan kun je soms tijdens het lopen erg veel last hebben van slecht afgewerkte teennaden. Echte goede kwaliteit sokken zijn meestal gemaakt van katoen of van wol. Katoen is een heerlijke stof die goed ademt. Dit is vooral erg gezond als je snel last hebt van geurende voeten. Wollen sokken zijn dikker en lekker voor in de winter. Ondanks de dikke wol, ademt wol toch, waardoor je voeten ook dan fris blijven. Alle herensokken bij Hemdvoorhem.nl zijn van uitstekende kwaliteit en van gerenommeerde merken.

Kniekousen of toch sokken?

Kniekousen worden nogal eens gezien als oubollig. Toch zijn kniekousen dit niet. Vooral als je voor een nette gelegenheid, een bruiloft, een gala of een ander feestje in een kostuum gekleed bent, dan kun je nog zo netjes gekleed zijn, als je geen goede sokken gekozen hebt, dan doet dit af aan de uitstraling van het kostuum. Een kniekous is daarom perfect onder een kostuum. Als je dan met de benen over elkaar gaat zitten dan zullen je witte benen niet ontbloot worden en geeft, met de juiste kleur kniekousen een mooie eenheid met het kostuum.

Sneakersokken

Wanneer het mooi weer is en je hebt een korte broek, met sneakers aan dan zijn normale sokken absoluut niet trendy. Daar is de oplossing voor met sneakersokken. Dit zijn extra lage sokken die niet boven de sneaker uitkomen. Ook zijn er enkelsokken die tot de enkel komen en nog steeds erg trendy zijn. De sneakersokken collectie van Hemdvoorhem.nl is erg uitgebreid met sneakersokken van allerlei kwaliteiten en in allerlei kleuren.            

 

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo