• Homepage
  • >
  • Travel
  • >
  • Met je vrienden een wedstrijd van FC Barcelona bijwonen

Met je vrienden een wedstrijd van FC Barcelona bijwonen

  • Menfacts
  • december 17, 2018
  • Comments Off
wedstrijd van barcelona bijwonen

Met je vrienden een wedstrijd van FC Barcelona bijwonen is voor veel mannen een jongensdroom die waar wordt. Er is tenslotte weinig mooier dan je helden live te zien spelen en de sfeer in Barcelona te proeven. Daarnaast moet je als echte fan het voetbalstadion Camp Nou toch minstens één keer bezocht hebben! Ben je enthousiast geworden? Hieronder lees je meer over hoe je een uitstapje naar Barcelona en Camp Nou het beste kunt plannen.

Waar koop je je tickets?

De tickets voor een wedstrijd van FC Barcelona kun je op verschillende manieren kopen. Zo zijn er verschillende (Nederlandse) aanbieders waar je vooraf een kaartje kan kopen, maar kan je ook in Barcelona zelf je tickets kopen. Dit doe je bij toeristenwinkels of bij het stadion. Let er wel op dat als je met een grote groep vrienden gaat je beter een paar dagen vooraf je tickets al kan kopen. Dan weet je tenminste zeker dat je allemaal bij elkaar zit. Bang dat de wedstrijd uitverkocht is hoef je overigens niet snel te zijn. Camp Nou is immens en er passen zo’n honderdduizend fans in! Alleen bij klassiekers zoals FC Barcelona – Real Madrid zijn de tickets vaak al weken van te voren uitverkocht. Voor andere wedstrijden kun je eventueel je tickets op de dag zelf nog kopen, of op het moment dat je je vliegticket naar Barcelona boekt.

Wat moet je verder regelen?Als je een wedstrijd van FC Barcelona wilt bijwonen kun je via internet speciale voetbalreizen boeken. Echter is het veel leuker om je eigen tour samen te stellen! Zo kun je de wedstrijd mooi combineren met een citytrip in het gezellige Barcelona. Want naast dat je zou kunnen overwegen om overdag al een rondleiding door het stadion te maken, kun je in Barcelona nog veel en veel meer beleven. Bezoek bijvoorbeeld de Sagrada Familia, het park Gaudí of maak het nachtleven en het strand in de stad onveilig. Aangezien de precieze data voor veel wedstrijden pas op het allerlaatste moment definitief wordt gemaakt, kun je het beste last minutes naar Barcelona in de gaten houden. Zodra je zeker weet dat FC Barcelona speelt boek je dan pas je vliegticket en hotel, en maak je je klaar voor een onvergetelijk uitje met vrienden!     

Previous «
Next »