Gadgets en accessoires die iedere man moet hebben

  • Menfacts
  • juli 27, 2018
  • Comments Off
gadgets
In een samenleving waar het voor mannen hip is om zich als zachte metroman te gedragen, lijdt de echte mannelijke man een behoorlijk imagoverlies. Gelukkig zijn er nog genoeg vrouwen die in zwijm vallen voor een echte man, dus de typische mannelijke eigenschappen zullen nooit verdwijnen. Toch mag je als man trots zijn op je mannelijkheid en dat doe je onder andere door je te omringen met typisch mannelijke gadgets en accessoires. Hierbij enkele van de gadgets en accessoires die iedere man moet hebben.

Onbreekbare glazen

Bezoek je wel eens een festival en irriteer jij je ook zo aan die plastic bekertjes die je amper kunt indrukken of je drankje komt er al over? Dan zijn de onbreekbare glazen van siliconen helemaal jou ding. De glazen zien er stoer en robuust uit en door de siliconen structuur zullen ze nooit kapot kunnen gaan. Het grote voordeel van deze glazen is dat je ze gewoon kunt opvouwen en in je broekzak mee kunt nemen.

Tablethoes

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Ook als je met je tablet bezig bent. Hij kan per ongeluk uit je handen vallen en dan ligt het scherm al aan diggelen. Vooral als je een goed en wat duurder merk tablet hebt, zoals Samsung dat is dit wel heel jammer. Kies daarom voor je Samsung tablet een stevige en stoere Samsung tablethoes. Er is legio keuze in soort materiaal, kleuren, motieven en structuren. Er is dus altijd wel een tablethoes die bij jouw Samsung tablet past.

Blikjeshouder mat

Vooral met warm weer gaat er niets boven een heerlijk verfrissend blikje bier. Maar je biertjes moeten wel koud staan, anders smaken ze niet. Leg daarom de blikjeshouder mat op de bodem van de koelkast en begin met stapelen van je blikjes bier. Met deze blikjeshouder mat stapel je zeker 15 blikjes bier tot een perfect toren die niet omvalt. De mat is ook te gebruiken voor glazen flesjes.

Zelfschuimende bierbeker

Soms wil een biertje snel doodslaan in het glas zodat je geen mooi laag schuim meer op je bier hebt. Daar brengt deze zelfschuimende bierbeker verandering. Met één duimdruk op het handvat creëer je door het ingebouwde pompsysteem weer een heerlijke volle schuimkop op je bier.

Storm Globe

Een prachtige glazen wereldglobe die het weer kan voorspellen. Deze globe zal een eyecatcher voor de woonkamer zijn en tegelijkertijd zal iedereen onder de indruk zijn van het klas wat van vorm veranderd door gewijzigde weersomstandigheden.

Previous «
Next »