5 Originele & stoere bedrijfsuitjes

  • Menfacts
  • februari 11, 2021
  • Comments Off
auto's driften

Is het binnenkort weer tijd voor een bedrijfsuitje en heb je zin om een keer wat origineels te doen? Wij hebben vijf originele ideeën voor je op een rijtje gezet. Ben jij niet verantwoordelijk voor het organiseren van de bedrijfsuitjes? Opper deze ideeën dan bij de persoon die hier wel verantwoordelijk voor is en voor je het weet wordt dit het volgende bedrijfsuitje!

1 – Driftcursus
Een uitje met pit en adrenaline. Leer hoe je als een echte pro door de bochten heen kan driften. Kijk wie er van je collega’s het beste is, is het remco van IT of toch Chantal van Marketing? Naast dat dit een heel stoer uitje is, heb je hier ook nog wat aan in het dagelijks leven.

2 – VR spel
Zet de VR bril op je hoofd en waan je in een andere wereld. Ga samen met je collega’s op avontuur en kies een vet spel uit. Van een escape room tot een wilde achtbaanrit; alles is mogelijk in de wereld van virtual reality. Een middag vol nieuwe indrukken!

3- Highland games
De highland games zijn al honderden jaren traditie in Schotland en een heel origineel bedrijfsuitje. Ga de strijd aan met je collega’s ontdek wie de stoertje van het stel is. Dit is zeker niet alleen een uitje voor mannen, maar ook vrouwen. Van touwtrekken tot boomstam gooien, alles komt aan bod. Een sportief uitje waarbij het zeker is dat het een competitieve middag wordt.

4 – Slipcursus
Dit is een spannend uitje, waar je tegelijkertijd je rijvaardigheid mee kunt verbeteren. Leer samen met je collega’s omgaan hoe je onder gevaarlijke weersomstandigheden het beste kunt reageren. Een slipcursus is niet alleen goed om je skills te verbeteren, het geeft je ook nog de nodige adrenaline. Leerzaam en spannend dus!

5 – Moordspel
Zin in een wat minder actieve middag, maar wel een middag waar je je hersenen moet gebruiken? Ga dan voor een moordspel. Speel voor detective en achterhaal wie van je collega’s ‘de moordenaar’ is. Dit spel kan vaak individueel worden gespeeld, maar ook in groepjes van meerdere personen. Ideaal om samen met je collega’s op onderzoek uit te gaan.

Ga ervoor!

Zie jij het wel zitten om een van deze activiteiten te ondernemen als bedrijfsuitje. Opper je ideeën dan bij het bedrijf waar je werkzaam bent en wie weet gaan jullie binnenkort wel een slipcursus volgen met z’n allen. Een ding is zeker; het wordt hoe dan ook met al deze uitjes een super geslaagde dag.

Previous «
Next »