• Homepage
  • >
  • BBQ
  • >
  • Barbecue al schoongemaakt? Het barbecue seizoen is geopend!

Barbecue al schoongemaakt? Het barbecue seizoen is geopend!

  • Menfacts
  • mei 11, 2018
  • Comments Off

De temperaturen stijgen alweer een paar dagen boven de 25 graden en de avonden worden weer heerlijk zwoel, het barbecue seizoen is weer geopend! Is jouw barbecue er al klaar voor? Trommel nu snel jouw vrienden en familieleden op en geniet met z’n allen van een lekkere, gezellige barbecue avond.

Vlees

Tijdens het barbecuen geniet je van lekkere salades, stokbroodjes, biertjes, wijntjes en nog veel meer lekkers, maar vergeet natuurlijk het belangrijkste niet het vlees! Op warme zomerdagen slaat heel Nederland aan het barbecuen en is het vlees niet aan te slepen in de supermarkt. Hoe handig is is het dan als jij jouw bbq vlees aan huis bezorgd krijgt? Dit is ook ideaal als je op een mooie zomerdag spontaan besluit om te gaan barbecuen en liever niet uit de zon wil om naar de supermarkt te gaan. Dit bbq vlees wordt bij jouw thuis bezorgt en bestaat onder andere uit gemarineerde kipfilet, gemarineerde filetkarbonade, Mexicaanse barbecueworst, grillburger en heerlijke gemarineerde kipspiesjes. Je kunt hierbij daarnaast kiezen uit verschillende menu’s zoals het standaard menu of een royal menu voor de grote trek. Bij de menu’s worden ook salades en sauzen geleverd zodat jouw barbecue niet meer stuk kan!

Heb je speciale voorkeuren of dieetwensen? Ook daar wordt aan gedacht! Er zijn nog veel meer menu’s waar je uit kunt kiezen zoals het vis, halal, vegetarisch of gezon barbecue menu. Zijn er kleine kinderen bij? Ook daarvoor is er een speciaal kinder barbecue menu!

De bbq aan huis wordt bij jouw thuis bezorgd inclusief sauzen, salades, stokbroden,borden, bestek en zelfs de barbecue zelf wordt meegeleverd! De bezorging is in heel Nederland dus jouw locatie is geen enkel probleem. Je kunt jouw voorkeur voor levertijd opgeven zodat je op elk gewenst moment kunt genieten van een lekkere barbecue. Heb je geen zin om na een gezellige barbecue nog te moeten afwassen? Ook daar is aan gedacht! Als je klaar bent met eten en alle gasten weer naar huis zijn dan wordt de vieze vaat gewoon weer bij jouw thuis opgehaald met behulp van de bijgeleverde kratten. Ook voor het ophalen van deze vuile vaat kun je een afspraak maken zodat jij je nergens druk om hoeft te maken.

Wacht dus niet langer en trommel snel jouw vrienden en familieleden op voor een overheerlijke bbq aan huis zonder gedoe, het barbecue seizoen is geopend!

Previous «
Next »