• Homepage
  • >
  • Fashion
  • >
  • Bij een coole outfit hoort een stijlvolle zonnebril: de 5 grootste zonnebrillen trends van 2019

Bij een coole outfit hoort een stijlvolle zonnebril: de 5 grootste zonnebrillen trends van 2019

  • Menfacts
  • mei 21, 2019
  • Comments Off
zonnebrillen trends mannen

Maak jouw stoere outfit compleet met een hippe zonnebril

Als je er van de zomer cool bij wilt lopen, koop je natuurlijk een lekker stoere outfit met een set fraaie sneakers erbij. Maar om jouw image deze zomer helemaal af te maken, kun je niet zonder een stijlvolle, gave zonnebril van een topmerk. Zonder hippe zonnebril ben je dit zomerseizoen nergens. Maar wat zijn de grootste zonnebril trends voor 2019?

1. Bestel eigentijdse zonnebrillen online

Een plek waar je moet zijn voor de nieuwste trends rondom zonnebrillen is Mister Spex. Alle grote merken zonnebrillen – zoals Gucci, Polaroid, Ray-ban en Carrera – zijn bij deze retailer te vinden. Hét grote voordeel van Mister Spex is dat je via filters jouw perfecte zonnebril kunt vinden. Je kunt selecteren op merk, vorm (bijvoorbeeld ovaal, cat eye of browline), op afwerking en op gepolariseerde zonnebrillen, gespiegelde zonnebrillen, zonnebrillen op sterkte en brillen voor heren en dames. Lekker makkelijk dus.

2. Ronde zonnebrillen

Wil je er dit zomerseizoen cool bijlopen, let dan op een van de meest interessante zonnebril trends voor 2019, namelijk: zonnebrillen met ronde glazen in een gave kleur. Deze bril was helemaal hip in de tweede helft van de jaren 1990, maar is dit jaar weer terug van weggeweest. Volgens Marie Wilkinson, directeur Design van Cutler and Gross Brillen, zijn rond glazige brillen met poten van acetaat en metalen fronten komende zomer helemaal hot en een echte must have voor de zonnebrillen liefhebbers.

3. Aviator zonnebrillen

De pilotenbril of aviator zonnebril – met name groot gemaakt door het merk Ray-ban – heeft een flinke comeback gemaakt en is momenteel een van de populairste zonnebrillen. Je ziet er dan ook steeds meer mensen, met name jongeren, mee lopen. Kies een aviator model uit dat zich onderscheidt van de massa, zo val je nog meer op. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor aviator brillen met goudkleurige glazen, gekleurde monturen of speciale patroonontwerpen in het brilmontuur.

4. Zonnebrillen met een top bar

Elegant en classy is dit jaar een zonnebril met een top bar. Deze zonnebrillen zijn niet per se licht, maar vooral ontworpen om lekker op te vallen. Een ideale bril dus voor de stoere man of sexy vrouw!

5. Veelkleurigheid: alles mag dit jaar

Een zonnebril met gekleurde glazen is natuurlijk extra stijlvol. Op het gebied van kleuren mag dit jaar alles. Maar het meest veilig zijn kleuren als blauw, geel, zwart en oranje. Met die kleuren kun je ook de komende jaren nog wel uit de voeten!

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo