• Homepage
  • >
  • Fashion
  • >
  • Met een hip bloemen overhemd scoor je goed op een feestje!

Met een hip bloemen overhemd scoor je goed op een feestje!

  • Menfacts
  • mei 21, 2019
  • Comments Off
hippe overhemden

Wil jij een goede indruk maken op een feestje of partij? Dan kan de keuze van jouw overhemd je een handje helpen om er direct feestelijk uit te zien. Wordt een hippe casanova met een kek printje op jouw overhemd. Een overhemd met bloemetjes print scoort altijd op feestje. Waarom dit zo is en welke opties jij hebt als het gaat om bijzondere heren overhemden met bloemetjesprint, lees je hier.

Val op

Wees geen muurbloempje op een feestje, maar zorg dat je de aandacht vangt. Een hip overhemd is de beste manier om goed op te vallen. Mensen zijn direct afgeleid door jouw hippe en opvallende overhemd en zien jou meteen binnenkomen. Zo hoef jij je niet ongemakkelijk aan iedereen voor te stellen, maar komt iedereen op jou af.

bloemen overhemd

Gespreksonderwerp

Ben je op een feestje met mensen die je eigenlijk maar amper kent en is het moeilijk om een gespreksonderwerp te vinden om het ijs te breken? Jouw hippe overhemd met bloemetjes print doet dit voor jou. Je zult natuurlijk genoeg positieve als negatieve en ludieke opmerkingen kunnen verwachten wanneer jij kiest voor een alternatief en hip overhemd met bloemetjesprint. Bijzondere heren overhemden zorgen nu eenmaal voor een flink debat.

tropische bloemen overhemd

Een spannende zet

Door op te vallen en net even iets anders te doen, val je natuurlijk op bij vrouwen. Je maakt een spannende zet en laat zien dat je het allemaal niet zo nauw neemt. Daarnaast zijn bloemetjes prints helemaal in dit jaar en presenteer jij je als een stijlvolle en modieuze man.

Welke print is hot en welke is not

Er zijn veel verschillende opties qua bloemetjes prints voor hippe overhemden heren. Natuurlijk zijn er de kleine bloemen motieven die nauwelijks opvallen en zelfs nog voor zakelijke overhemden door zouden kunnen gaan. Maar wil je echt opvallen en een statement maken, dan kies je het liefst een opvallend patroon. De tropische bloemen en bladeren zijn tegenwoordig helemaal hip. Dit is altijd een goede zet. Wil je voorkomen dat je een modieuze blunder maakt? Laat dan het overhemd met het bloemetjesgordijn motief van jouw oma in de kast hangen.

Mode voor mannen wordt steeds interessanter en uitdagender. Val op tijdens een feestje met een hip overhemd met bloemetjesprint. Het is een ludieke en stijlvolle optie waar je menig vrouwenhart mee weet te veroveren. Kies voor een subtiele of stijlvolle print en steel de show op het volgende feestje.            

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo