De uitgebreide mogelijkheden van drukwerk

  • Menfacts
  • april 27, 2018
  • Comments Off

Drukwerk vind je tegenwoordig op alles en nog wat. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het met een eigen ontwerp laten bedrukken. Zo maak je van dat item, gadget of kledingstuk een uniek stuk dat niemand anders heeft. Ben jij ook zo’n fan van bedrukte zaken maar weet je niet goed hoe je hieraan komt? Lees dan even verder. Wij vonden voor jou een paar ideeën om je op weg te helpen.

Bedrukking voor elke gelegenheid

Je kunt op elk moment van het jaar of op elk moment in je leven iets laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie mok voor een verjaardag. Dat is natuurlijk een klassieker. Maar wist je ook dat je metalen mokken, bierviltjes, flesopeners, biermatten en onderzetters kunt personaliseren met een opdruk? Je vrienden zullen nogal grote ogen opzetten als ze al deze zaken in je mancave te zien krijgen. Ben je voorzitter van een vereniging? Dan kun je T-shirts bedrukken met de naam en/of logo van je club of met een spreuk bijvoorbeeld. Je hebt bovendien nog keuze in het type van T-shirts. Zo krijg je een volledig uniek exemplaar.

Hoe laat je T-shirts bedrukken?

Het is heel eenvoudig. Je kiest online je T-shirt uit, de kleur, model, enzovoort. Dan maak je een eigen ontwerp met foto, tekst, logo, spreuk, naam of combinatie hiervan. Je stuurt je bestelling online door en je krijgt het binnen heel korte tijd thuis geleverd. Simpel toch? Ook voor één exemplaar kun je al een bestelling plaatsen. Dit geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor elk van je clubleden hetzelfde T-shirt maar met hun eigen naam te bestellen.

Creëer je eigen ‘handelsmerk’

Ook al ben je particulier, dan is het soms ook leuk om je eigen ‘handelsmerk’ te creëren. Laat een aantal zaken bedrukken met telkens dezelfde opdruk. Dit kan perfect! Denk bijvoorbeeld aan je T-shirt in combinatie met een sporttas en badhanddoek. Als alles in dezelfde stijl is, staat dit toch chique? Draag je je T-shirt bij de BBQ? Dan kun je gek doen en vleesklauwen en een BBQ brandijzer met je eigen naam op bestellen! Ga je naar een strandfuif? Draag je gepersonaliseerde t-shirt in combinatie met je gepersonaliseerde biergordel. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het niet ophoudt. Voor het geld hoef je het niet te laten. Volg gewoon je eigen fantasie en weet: het is mogelijk!

Previous «
Next »