• Homepage
  • >
  • Fashion
  • >
  • Canada Goose jas kopen? Bekijk hier verschillende Canada Goose jassen

Canada Goose jas kopen? Bekijk hier verschillende Canada Goose jassen

  • Menfacts
  • maart 19, 2022
  • Comments Off
herenjassen-van-canada-goose

Canada Goose, een merk met geschiedenis

Wil je een Canada Goose jas kopen, dan is het misschien wel interessant om vooraf wat te lezen over dit bijzondere merk. Canada Goose, een merk al ruim zestig jaar geleden op de markt is gebracht. Canada Goose is opgericht in een klein magazijn in Toronto. In dit magazijn startten merken als Metro Sportswear (wollen vesten, regenjassen en sneeuwscooterpakken en Snow Goose. Later werd dit Canada Goose en is dit merk inmiddels uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende makers van luxe kleding. Canada Goose opent in 2014 officieel haar wereldwijde hoofdkantoor in Toronto, waardoor de productiecapaciteit aanzienlijk werd vergroot. Het bedrijf wordt door de federale overheid erkend voor het in dienst hebben van 6% van de knip- en naaiarbeidersindustrie in Canada. In 2016 opent Canada Goose haar eerste twee flagship stores, gevestigd in Toronto en New York City. De winkels verweven het Arctische erfgoed van Canada Goose met moderne innovatie en bieden klanten de breedste selectie aan producten, uit het breedste scala aan kleuren en stijlen van unieke exclusieve artikelen.

Klik op de afbeelding voor de actuele prijs

Eén van de Canada Goose jassen is geïnspireerd op een van de koudste plekken op aarde, en kreeg de naam Expedition Parka. Deze Canada Goose jas is ontwikkeld om te voldoen aan de unieke behoeften van wetenschappers op het McMurdo Station op Antarctica. Het wordt een iconisch model binnen de Canada Goose jassen en krijgt de bijnaam ‘Big Red’.

In 1982 schrijft Laurie Skreslet geschiedenis als de eerste Canadees die de Mount Everest beklimt. Dit doet hij in een op maat jas van Canada Goose die is ontworpen en vervaardigd door Metro Sportswear. In 2011 wordt deze jas van Canada Goose, de iconische “Big Mountain”-jack, opnieuw uitgebracht als de Skreslet Parka.

Dani Reiss, zoon van David Reiss en kleinzoon van Sam Tick, voegt zich in 1997 bij het bedrijf en wordt in 2001 President en CEO van Canada Goose. Dani stimuleert hiermee de groei van de organisatie en vergroot hiermee de conversie en het aantal mensen dat een Canada Goose jas kopen.

Daarnaast maakt de jas van Canada Goose het ook in de filmindustrie. De Canada Goose jas is lange tijd dé parka van filmploegen op sets waar temperaturen onder nul liggen. Zo maakt de Canada Goose jas zijn filmdebuut in twee spraakmakende films: The Day After Tomorrow en National Treasure.

Klik op de afbeelding voor de actuele prijs

Een Canada Goose jas kopen voor een betere wereld

Nu een groot deel van ’s werelds ijsberen in Canada woont, bundelt Canada Goose de krachten met Polar Bears International (PBI) en lanceert de PBI-collectie. Opbrengsten van deze verkoop gaan naar PBI om het behoud van de leefgebieden van ijsberen te ondersteunen. Daarnaast zijn in het Canadese Noordpoolgebied twee inaugurele Canada Goose Resource Centres opgericht. De centra verstrekken gratis stoffen, knopen, ritsen en andere materialen voor inwoners die met de hand jassen en kleding maken voor hun families en gemeenschap.

Klik op de afbeelding voor de actuele prijs

Binnen de productie van een Canada Goose jas worden alle omstandigheden ​​geïnventariseerd, wordt ieder detail nauwkeurig bekeken, en streven ze ernaar om op de lange termijn deze planeet koud te houden en de mensen erop warm. Zo blijf jij maar ook andere kopers. middels de Canada Goose jassen onderdeel van de natuur, en de natuur blijft een deel van ons. Het dragen van Canada Goose jassen betekent daarom tevens bijdragen aan een betere wereld.

Klik op de afbeelding voor de actuele prijs

Canada Goose herenjassen

Wil jij een Canada Goose jas kopen? Op vele websites worden er Canada Goose herenjassen aangeboden. Er is hierin aanbod in diverse modellen, maten en stijlen. Met een herenjas van Canada Goose ben je gegarandeerd van kwaliteit en comfort, en zorgt het ervoor dat jij iedere temperatuur in stijl kunt trotseren. Een herenjas van Canada Goose is geschikt voor verschillende stijlen. Ieder model straalt zijn eigen karakter uit. Zo is er binnen het aanbod van Canada Goose jassen voor iedere man een passende jas. Onderstaand een drietal Canada Goose herenjassen die binnen de collectie van de Bijenkorf vallen.

Canada Goose jas – Armstrong Parka

Klik op de afbeelding voor de actuele prijs

Zwaargewicht warmte met een lichtgewicht structuur. Deze herenjas van Canada Goose is gemaakt van vederlicht materialaal en daarnaast versterkt met Cordura stof op zwaar belaste plekken. Daarnaast beschikt deze jas over een handsfree, draagbare rugzakriem wanneer de temperatuur stijgt. De Armstrong Parka is ook verkrijgbaar in een lichte dons-versie als Armstrong hoodie.

Canada Goose jas- Hybridge

Klik op de afbeelding voor de actuele prijs

Canada Goose breidde onlangs haar aanbod uit met de HyBridge collectie. Deze kenmerkt zich door ultieme duurzaamheid en weersbestendigheid. Dynamic Knit-panelen op flexibele punten bieden stretch voor extra bewegingsvrijheid. de HyBridge Base jassen zijn daarom zowel geschikt voor actieve bezigheden maar tevens passend voor dagelijks comfort.

Canada Goose jas- Legacy reversible puffer jack

Klik op de afbeelding voor de actuele prijs

De Legacy-jas is ontworpen voor totale veelzijdigheid en heeft een ultralicht omkeerbaar ontwerp dat perfect overgaat van stads naar landelijk karakter. Deze jassen zijn gemaakt van gerecycled vederlicht ripstop-materiaal. Doordat de jas zowel met de binnen- als buitenzijde gedragen kan worden, is het een perfecte keuze als jij een Canada Goose jas kopen gaat. Deze jas stem jij perfect af op jouw stijl.

Klik op de afbeelding voor de actuele prijs
Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo