• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • De beste cadeautips voor mannen: wij zetten er tien voor je op een rijtje

De beste cadeautips voor mannen: wij zetten er tien voor je op een rijtje

  • Menfacts
  • november 7, 2019
  • Comments Off

Met de feestdagen in het vooruitzicht is de jacht op het perfecte mannencadeau weer geopend. Het is makkelijk om naar de traditionele cadeaus, zoals parfum en een paar sokken, te grijpen maar nog leuker is het om een origineel en verfrissend cadeau te geven. Dus ben jij op zoek naar een cadeau voor je beste vriend, je vader of misschien wel je partner? Wij zetten een paar tips op een rijtje zodat jij dit jaar onvergetelijk uit de hoek kan komen.

Voor de gamer

Als je een cadeau zoekt voor een gamer, is de kans groot dat je met een fout cadeau thuis komt. Ofwel ligt de gekozen game hem niet, ofwel heeft hij al een gelijkaardige game. In de nintendo eshop vind je naast de klassieke games ook creatieve indiegames. Met een giftcard kan de gamer de games kopen die zijn hart begeert en verklein je de kans op een blunder.

Voor de lezer

Met een goed mannenboek kan je de boekliefhebber in je vriendenkring of familiekring altijd een plezier doen. Geen kleffe, romantische verhalen maar een psychologisch boek, historisch onderbouwde roman of de biografie van Johan Cruijff om zijn tanden in te zetten en hem enkele uren zoet te houden. Wedden dat je hem niet meer uit de zetel krijgt?!

Voor de filmfanaat

Met abonnement op de bioscoop maak je een filmfanaat gegarandeerd blij. Maar wist je dat je met een iTunes kaart ook films kan huren en kopen? Op die manier zorg je ervoor dat elke filmfanaat naar hartenlust films kan kijken, waar hij maar wil, wanneer hij maar wil. Het aanbod is heel divers en gaat van de klassieke films, over buitenlandse films tot arthouse films.

Voor de muziekliefhebber

De tijd van muziekcassettes en cd’s ligt al een aantal jaar achter ons. De meeste muziekliefhebbers houden hun muzikaal archief dan ook liever digitaal bij. Met iTunes kaart zorg je ervoor dat een muziekliefhebber altijd naar zijn lievelingsmuziek kan luisteren.

Voor de fashionista

Elke fashionista weet dat de accessoires een outfit compleet maken. In plaats van de gebruikelijke horloge kies je dit jaar liever voor een armband. Voor de stoere man past een stalen schakelarmband het best en de hippe vogel geef je een leren, gevlochten armband, gecombineerd met een kralenarmband.

Voor de reiziger

Zoek je een origineel cadeau voor een globetrotter? Geef hem een Scratch Map cadeau. Dit is een wereldmap in postervorm met een gouden kraslaag, die hij kan wegkrassen als hij een land of stad heeft bezocht. Zo kan hij in één oogopslag zien welke landen hij al heeft bezocht en welke hij nog moet ontdekken. Zo kan hij tijdens een avond onder vrienden pochen met zijn veroveringen.

Voor de grappenmaker

Leeft jouw vriend op bij een goede prank? Tijd om de rollen om te draaien. Geef hem een poep emoji geurverfrisser voor zijn auto cadeau. Of wat dacht je van een hittegevoelige mok die eenmaal opgewarmd een heel andere boodschap toont dan initieel? Hilariteit gegarandeerd. Pas het komende jaar maar op voor de weerbots.

Voor de techneut

Heb je een vriend die altijd als eerste met de nieuwste technologische snufjes komt opdraven? Geef hem eens een vrouw cadeau. Natuurlijk niet zomaar een vrouw, maar een virtuele assistent: Alexa. Vraag Alexa om muziek af te spelen, het weer voor te lezen of je domoticasysteem aan te sturen. In tegenstelling tot een andere vrouw zal ze direct doen wat je vraagt 😉

Voor de ijdeltuit

Zoek je een cadeau voor een ijdeltuit in je vriendenkring of familiekring? Dan is het verleidelijk om een parfum of een scheerapparaat te kopen. Maar echt origineel is het niet natuurlijk. Koop hem eens een baardverzorging set zodat hij zich een echte barbier waant. Of gun hem een uurtje pure ontspanning met een massage.

Voor de wijnliefhebber

Als je vriend een meer dan gemiddelde interesse heeft in wijn, kan je hem verrassen met een origineel wijncadeau. Zelfs voor een klein budget kan je al een leuk cadeau in elkaar knutselen, door bijvoorbeeld een wijnetiket te maken van een toffe foto. Mag het iets meer zijn? Laat dan een wijnkist graveren met zijn favoriete levens quotes en gebruik ze als verpakking voor zijn favoriete fles wijn. Met een beetje geluk mag jij ze helpen opdrinken.

Previous «
Next »