5 redenen om als man sneakers te dragen

  • Menfacts
  • juli 20, 2020
  • Comments Off
redenen sneakers dragen

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de afgelopen jaren. Iedereen houdt van sneakers en dat is niet voor niets. Sneakers zijn al jarenlang razend populair bij zowel dames, heren als kinderen. Toch zijn wij als mannen toch wel dé sneakerdragers. Hieronder geven we 5 redenen waarom het dragen van sneakers fantastisch is.

Reden 1. Comfortabel

Denk je aan sneakers? Dan is vaak het eerste wat in je opkomt het comfort van deze gympen. Sneakers hebben een zacht voetbed en een stevig hielstuk, waardoor het voelt alsof je op wolken loopt. Dit gevoel heb je al helemaal als je kiest voor Skechers. Het speciale “Memory Foam” in de binnenzool beweegt met de voet mee, waardoor je echt het gevoel krijgt dat je op wolken loopt.

Reden 2. Geschikt voor elk seizoen

Sneakers kan je altijd dragen. In de lente, zomer, herfst of winter het maakt allemaal niet uit. Voor alle weersomstandigheden en elk seizoen is er wel een paar sneakers te vinden. In de zomermaanden zijn witte heren sneakers razend populair, terwijl in de winter juist weer meer groen en zwart wordt gedragen.

Reden 3. Voor elke gelegenheid

Het ideale van sneakers is dat je deze schoenen tijdens elke gelegenheid kunt dragen. Draag ze op kantoor, op een festival of tijdens een dagje shoppen. Het maakt allemaal niet uit, want sneakers staan modieus onder elke outfit. Voor op kantoor zijn nette sneakers ideaal, terwijl trendy kleurrijke sneakers helemaal festivalproof zijn.

Reden 4. Eindeloos te combineren

Een ander voordeel van sneakers is dat je deze eindeloos kunt combineren. Een outfit met sneakers en skinny jeans doen het altijd goed, echter zijn de mogelijkheden om te combineren eindeloos. Ook onder een nette pantalon of onder een korte broek staan sneakers verrassend goed.

Reden 5. Voor iedere leeftijd

Van jong tot oud. Sneakers worden gedragen door alle leeftijden en daar is niets mis mee. Sneakers zijn de perfecte schoen voor iedereen en wordt daarom ook door alle leeftijdscategorieën omarmd.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo