Dit zijn de grootste vakantie ergernissen  

  • Rogier
  • november 8, 2019
  • Comments Off

Lekker op vakantie

Je kiest een bestemming, boekt je vlucht en verblijf en kijkt uit naar die welverdiende vakantie. Op vakantie gaan is natuurlijk erg leuk, maar toch zijn er altijd wat ergernissen. In deze blogpost de grootste vakantie ergernissen en wat je hier eventueel aan kunt doen.

De vlucht irritaties

De reis begint natuurlijk op het vliegveld, daar kom je blij aan, want je gaat lekker op vakantie. Maar dan zie je die lange wachtrijen bij het inchecken en daar beginnen de ergernissen al.
De eerste irritatie is huilende baby’s, veel mensen zijn niet blij als ze een ouder met een baby het vliegtuig binnen zien komen. Huilende baby’s zijn vervelend, maar voor de ouders is het nog erger.
De tweede irritatie is het gebrek aan ruimte. Of je hebt te weinig beenruimte of de persoon op de stoel voor je besluit zijn stoel in de ligstand te zetten. Je zit nou eenmaal een aantal uur krapjes in het vliegtuig, dit hoort er gewoon bij.

Een andere irritatie is het als je vlucht vertraagd is, nu duurt het nog een stuk langer voordat je aankomt op je vakantiebestemming. In veel gevallen kun je vergoeding bij vertraging krijgen, check dit dus altijd wanneer er sprake is geweest van een vertraging. Een partij als AirHelp kan je hierbij helpen.

Als laatste heb je natuurlijk nog het vliegtuig eten, het eten valt helaas meestal erg tegen. Je kan altijd snacks van thuis meenemen als je echt geen vliegtuigeten wilt eten.

De andere irritaties

Je hebt de vlucht overleeft en bent eindelijk aangekomen in je hotel, is je kamer nog niet klaar. Met je koffers kan je lastig alvast de stad in of op het strand gaan liggen. Er zit dus niks anders op dan wachten. Als je in een hotel met zwembad verblijft zijn er altijd mensen die een bedje claimen. Ze staan heel vroeg om met een hele stapel handdoeken de bedjes te claimen en gaan daarna weer slapen. Ze komen pas in de middag aan bij het zwembad en gaan dan pas op de bedjes liggen. Een tip om hiermee om te gaan: gooi alle handdoeken van bedjes waar verder geen mensen op liggen in het water.

Je komt nooit van de Nederlanders af, waar je ook naartoe gaat, er komt altijd een moment dat iemand zegt: Hé, ben jij ook Nederlands?

Conclusie

Op vakantie gaan is natuurlijk hartstikke leuk, af en toe een irritatie mag dit niet verpesten. Irritaties heb je ook in het dagelijks leven en dus ook op vakantie, maar dit mag de pret niet drukken. Heb je een irritatie, denk aan het strand waar je straks lekker in de zon ligt bruin te bakken en geniet!

Previous «
Next »