De beste trampolineparken van Nederland!

  • Menfacts
  • oktober 6, 2021
  • Comments Off
beste trampolineparken van nederland

De afgelopen jaren zijn trampolineparken enorm populair geworden in Nederland. Waar vroeger de meeste kinderfeestjes richting zwembaden trokken, wordt tegenwoordig richting een leuk trampolinepark gegaan. Het is echter absoluut niet alleen voor kinderen, ook volwassenen kunnen hun hart ophalen in een trampolinepark. Het is de ideale manier om op een leuke manier aan je conditie te werken. En dus is het tijd om op zoek te gaan naar de beste trampolineparken van Nederland!

Als je zin hebt om naar een leuk trampolinepark in Nederland te gaan, zijn er gelukkig heel veel mogelijkheden. Ga jij naar een vestiging van Bounz, Jump XL of Jump Square, waarvan de laatste zelfs het grootste trampolinepark van Nederland? Of ga jij liever naar een ander leuk trampolinepark in Nederland, zoals Rebound World, Vrog of Trixs? Gelukkig kun je in elk van deze trampoline parken gezellig en veilig losgaan op de trampolines. Kijk hieronder voor de beste trampolineparken van Nederland!

Het beste trampolinepark van Nederland: Cross Jumps & Cross Jumps Gymnastics in Breda


Springfanaten in heel Nederland en België reizen af naar Cross Jumps in Breda. Dat is niet voor niets, want dit gave trampolinepark in Breda heeft twee waanzinnige springgedeeltes en maakt het een van de beste trampolineparken van Nederland. In het Cross Jumps Gymnastics gedeelte staan geweldige high perfomance trampolines. Iedereen die ouder is dan tien jaar mag hier losgaan op de een van de acht Grand Master trampolines, wall trampoline, foampitten of de SuperTramp. Bij Cross Jumps Breda kun je ook terecht voor freestyle trampoline lessen om jouw trampoline skills nog verder te verbeteren. 

beste trampolinepark van nederland

In het Cross Jumps Trampolinepark-gedeelte vind je nog andere leuke trampolines. Het park bestaat uit maar liefst 320 m2 aaneengeschakelde trampolines. Ook is er een tumblingbaan van ruim 20 meter en Green Zone met BigAirBag met een 2 meter hoog blok en een trampoline. Wil je een kinderfeestje of vrijgezellenfeest geven, een baan afhuren of deelnemen aan een andere leuke activiteit? Hier kan het allemaal. Op naar Breda dus, voor het beste trampolinepark van Nederland!

Funcenter Amstelveen


Funcenter Amstelveen is meer dan alleen een trampolinepark, maar heeft allerlei activiteiten onder één dak waar jouw hart sneller van gaat kloppen, wat het een van de leukste trampolineparken van Nederland maakt. Op de 30 aaneengeschakelde trampolines, 2 dunking zones, tumblingbaan en foampit kun je naar hartenlust springen. Heb je daar genoeg van, dan kies je voor iets nieuws. Wat dacht je van lasergamen of indoor golf op de top 42 banen van de wereld? Het leukste is natuurlijk om al deze activiteiten uit te proberen. Dat kan! Funcenter Amstelveen biedt verschillende combi-arrangementen aan, waarbij je niet alleen gaat springen in het trampolinepark, maar ook lasergamed en zingt. Deze arrangementen zijn ook heel geschikt als groepsuitje of kinderfeestje.

trampolinepark nederland

Jump-In Utrecht

Trampolinepark Jump-In in Utrecht is een echte grootmacht en wordt niet voor niets gerekend tot een van de leukste trampolineparken van Nederland. Met meer dan 3000m2 aan springruimte is Jump-In een van de grootste trampolineparken in Europa. Je vindt er geschakelde trampolinevelden, dodgeball, highperformance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, airbag, foampits, jumptower en een tumblinglane.

Kinderen vanaf zeven jaar zijn welkom in dit fijne trampolinepark, voor jongere kids zijn er mini-jumptijden zodat zij ook in alle rust kunnen genieten van dit mooie park. Wil je meer dan alleen springen? Jump-In is onderdeel van Play-In. Zij beschikken niet alleen over dit te gekke trampolinepark, maar ook over Kids-In, een prachtige kinderspeeltuin en Climb-In, waar je de hele dag kunt klimmen en klauteren. 

trampolineparken nederland

Xbaze in Reuver


Ook een van de mooiste trampolinepark in Nederland: Xbaze in Reuver. De jumparea hier, met trampolines, jumptower, een bak vol schuimblokken, slackline, walk the wall en interactive wall, is namelijk gevestigd in een prachtige oude kerk. De kerkbanken zijn zelfs hergebruikt voor het meubilair. Heb jij geen zin om de trampoline te betreden, maar zijn je kinderen wel laaiend enthousiast? Bij Xbaze hoef je niet te betalen om je kinderen te zien genieten. Ook leuk: bij de Chapel Club kun je heerlijk zitten met uitzicht op de springhal. Drankje in de hand en je hebt niets meer nodig. Wil je toch ook zelf fanatiek aan de slag, volg dan de workoutlessen Jump4fit. Xbaze organiseert ook ontzettend leuke kinderfeestjes waar alle vriendjes en vriendinnetjes van jouw kroost blij van worden. 

Obstacleskillz in Purmerend


Wil je iets anders dan springen en is uitdaging jouw tweede naam? Breng dan eens een bezoekje aan obstacleskillz, het kleine zusje van Jumpskillz in Purmerend. Je voelt je even een ninja als je hier aan de touwen slingert, de halfpipe bedwingt of over allerlei objecten springt en klautert. Voor de echte fan zijn er zelfs abonnementen en groepslessen. Een proefles is gratis, dus probeer het zeker eens uit. Wat dacht je van een ninja clinic. Voel je even een ninja als je hier aan de trouwen slingert, de halfpipe bedwingt of over allerlei objecten springt en klautert. Wie weet is dit wel jouw nieuwe favoriete manier om actief bezig te zijn en straal jij deze zomer als nooit tevoren op het strand. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar maar natuurlijk ook voor volwassenen.

Jumpskillz


Trampolinepark Jumpskillz is een enorm succes in Nederland en niet voor niets een van de beste trampoline parken van Nederland. Ze hebben drie prachtige vestigingen: in Alkmaar, Hoofddorp en Purmerend. Waag jij je op de extra grote trampolines, daag je anderen uit in de dodgeball-arena’s, ga je los in dunkzones, spring je in foampits, big airbags, high jumps of op meerdere tumblinglanes. Ze beschikken over een volleybalcourt en basketbalcourt. Naast ouders die kinderfeestjes willen geven, zijn ook scholen en groepen van harte welkom om de kinderen hun energie kwijt te laten raken. Er worden meerdere arrangementen aangeboden, die verschillen per locatie. Zo kun je bij Jumpskillz Hoorn zwemmen en springen combineren. 

Een van de leukste trampolineparken van Nederland: Rebound World in Zwolle

In Zwolle vind je Rebound World, een trampoline park waar de leukste activiteiten worden georganiseerd. Je kunt lekker op eigen gelegenheid rondspringen, een gezellig kinderfeestje organiseren, er is een speciaal uurtje voor peuters en kleuters, zodat zij veilig kunnen springen, en ook volwassenen kunnen hier terecht. Even loskomen na een brainstorm of een vergadering? Je loopt van de chique vergaderzalen van Rebound World zo door naar de trampolines. Ook kun je bij Rebound World een lekker hapje eten in het restaurant. Als je met je kinderen naar dit trampoline park gaat, maar zelf geen zin hebt om te springen, kun je uiteraard plaatsnemen in het restaurant. Via het panorama raam kun je heel goed een oogje in het zeil houden, terwijl je zelf lekker uit de drukte zit. Natuurlijk zijn er ook getrainde medewerkers die opletten, maar als ouder wil je natuurlijk ook zien hoe blij je kind is op de trampolines. 

Beste trampolineparken van Nederland

We hebben hierboven een overzicht van de beste trampolineparken van Nederland beschreven. Het beste trampolinepark is natuurlijk ook een persoonlijke keuze, waarbij allerlei verschillende factoren van belang kunnen zijn. Daarnaast lijken de trampolineparken de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond te schieten waardoor het aanbod en de mogelijkheden jaarlijks veranderd.

Previous «
Next »