De drie grootste onzekerheden in de slaapkamer

  • Menfacts
  • juli 19, 2017
  • Comments Off
onzekerheden in de slaapkamer

Iedere man is wel eens onzeker geweest over zijn lichaam en de prestaties in de slaapkamer. Onzeker zijn is heel normaal, maar het kan wel vervelend zijn wanneer je in de slaapkamer intiem van start wil gaan met een leuke vrouw. Wat zijn de drie grootste onzekerheden in de slaapkamer? Wij geven je graag tips om hiermee om te gaan, want je wil tenslotte goed presteren!

1. Jongeheer

De grootste onzekerheid die bij mannen voorkomt is de grootte van hun jongeheer. De een vindt hem te klein en de ander vindt hem niet breed genoeg. Iedere man heeft wel eens aan de grootte van zijn penis getwijfeld, maar wat kun je hier aan doen? Je kunt je er overheen zetten en het licht uitdoen maar penispompen zijn ook een mogelijkheid. Deze zorgen ervoor dat jouw jongeheer goed voor de dag komt. Gegarandeerd een mooi formaat, die menig vrouw extreem zal waarderen.

2. Bierbuikje

Mannen houden van bier. Laat daar geen misverstand over zijn. Een verfrissend biertje is ontzettend lekker, maar een vervelende bijkomstigheid is het zogenoemde ‘bierbuikje’. Dit is een van die dingen die voor onzekerheid kan zorgen in de slaapkamer. Een tip om hiermee om te gaan is bijvoorbeeld de boxershort aan doen die jouw ‘scherpe punten’ op een positieve manier accentueert. Zo leidt je de aandacht af van jouw buikje en is het grootste deel van de onzekerheid van de baan!

3. Timing

Voor een groot deel van de mannen is het na een keer klaarkomen tijd om te gaan slapen. Vrouwen zien dit echter vaak anders. Vrouwen kunnen, in tegenstelling tot veel mannen, meerdere keren klaarkomen. Timing is dus erg belangrijk. Veel mannen zijn onzeker over de lengte van de stoeipartij omdat ze bang zijn dat ze snel komen. Wat hierbij helpt is om jezelf uit te dagen om het zo lang mogelijk vol te houden en om de intimiteit rustig op te bouwen. Dit is niet alleen goed voor de timing, maar geeft ook veel plezier bij de vrouw.

Met deze bovenstaande tips is succes in de slaapkamer gegarandeerd en kun je als man vaarwel zeggen tegen de meest voorkomende onzekerheden. Nu is er geen excuus meer om onzeker te zijn. Geniet ervan!

Previous «
Next »