Kan een horloge een bepaalde status benadrukken?

  • Menfacts
  • februari 14, 2018
  • Comments Off

Horloges en status

Geeft een horloge status? Dat hoeft niet, maar het kan natuurlijk wel. Net zoals een auto status kan geven, kan ook een horloge status geven. En wanneer benadrukt een horloge jouw status? Is dat wanneer jij een horloge van een paar duizend euro om je pols hebt en je ziet dat mensen er jaloers naar kijken? Misschien moeten we het eens compleet anders benaderen. Draag een horloge dat jij mooi vindt, waar jij blij van wordt en maak je niet druk om wat anderen ervan vinden. Dat is een vorm van status die “zelfvertrouwen” heet en die status is onbetaalbaar.

danish design horloge

Dresswatch

Danish Design speelt hier perfect op in. Draag je een Danish Design horloge, dan heb je echt een mooie klok om je pols. Daarbij is een Danish Design horloge goed betaalbaar. De ontwerpen zijn elegant, modern en typisch Scandinavisch. Qua uitstraling is het gewoon een perfecte dresswatch en de afwerking en de kwaliteit zijn ook nog eens top. Met een Danish Design horloge laat je zien dat je smaak hebt. Je moet er gewoon eens eentje proberen, wedden dat je er blij van wordt?

Toolwatch

Kijk ook eens naar Seiko Prospex. Seiko is een merk dat al sinds jaar en dag mooie horloges maakt van topkwaliteit. Prospex is een lijn van Seiko met sportieve en functionele horloges. Ze kunnen tegen een stootje en elke Prospex is waterdicht tot minimaal 10 bar. Deze eigenschappen combineert Seiko met een stoer uiterlijk en dat maakt van de Seiko Prospex dé ultieme toolwatch. Wat ook nog interessant is zijn de uurwerken. Binnen de Prospex-collectie kun je kiezen uit drie technieken: automatisch, solar en kinetic. Automatisch betekent dat het uurwerk zich opwindt door jouw polsbeweging en bij solar loopt het horloge op zonne-energie. Kinetic is een unieke techniek van Seiko, waarbij jouw polsbeweging een elektronisch uurwerk activeert en oplaadt. Welke techniek je ook kiest, een batterij vervangen is niet meer nodig.

Lastige keuze

En stel dat je moet kiezen. Ga je voor een wat netter horloge of voor een sportief horloge? Dat is lastig, je zou bijna van allebei een mooi exemplaar uitzoeken. Want zeg nou zelf: elke man verdient zowel een dresswatch als een toolwatch. Hoe dan ook, kies een horloge dat jij mooi vindt en waar jij blij van wordt!

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo