De sneakertrends van 2018

  • Menfacts
  • maart 29, 2018
  • Comments Off
sneakertrends van 2018

Op zoek naar nieuwe kekke sneakers? Met sneakers kun je jouw outfit helemaal afmaken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een simpele outfit en jouw sneakers gebruiken als een statement. Een black-on-black outfit met bijvoorbeeld fluorescerende sneakers. Wil jij er modieus bijlopen? Bekijk dan wat de sneakertrends van 2018 zijn. Wij hebben de sneakertrends van 2018 voor mannen op een rijtje gezet. Lees gauw verder en doe inspiratie op voor jouw nieuwe sneakeraankoop.

Hieronder een opsomming van de sneakertrends van 2018

Hoge sneakers

Vergeet de lage sneakers dit seizoen, de hoge sneakers zijn helemaal terug. Dit is ideaal want zo hoef je bijvoorbeeld niet meer na te denken over de combinatie met jouw sokken. Hoge sneakers vind je bij alle bekende sneakermerken. Je vindt unieke modellen met een hoog design. De schoenen zitten op deze manier niet alleen extra comfortabel, maar zien er ook nog eens modieus uit.

Lichtjes

Was jij vroeger ook zo fan van de schoenen met lichtjes, maar mocht je deze niet van jouw ouders. Dan is het nu de tijd om deze aankoop zelf te doen. Sneakers met ledlichtjes zijn namelijk helemaal terug van weggeweest en ook voor volwassenen. Je hebt veel mogelijkheden. Zo verkopen bekende merken sneakers met lichtjes, maar ook minder bekende merken met unieke features aan de schoenen. Er zijn bijvoorbeeld merken die deze schoenen met ledlichtjes verkopen waarbij je zelf de kleur en ritme van de lichtjes kunt instellen.

Kleur

Je schoenen mogen in 2018 gezien worden. Kleurrijke schoenen zijn in 2018 echt helemaal in de mode. Kies een sneaker met een felle kleur om er modieus bij te lopen. Je kunt bijvoorbeeld sneakers aanschaffen die van onder tot boven en inclusief veters een kleur hebben. Dit kan een leuk effect hebben op jouw outfit.

Veters

Een ander opmerkelijk verschijnsel wat we zien bij de sneakertrends van 2018 is dat we meer sneakers met alleen veters zien dan klittenband. Waar vorige jaren de combinatie klittenband en veters helemaal in was, zien we nu vooral schoenen met alleen veters.

Basics

De basic sneakers zijn altijd een goede optie en ook in 2018 zien we dat veel merken basismodellen in hun assortiment hebben. De witte vetersneaker van Adidas is bijvoorbeeld helemaal trendy op het moment. Ook Nike wijkt niet veel af van de standaardmodellen en heeft veel neutrale kleuren in het assortiment. Deze basismodellen zijn perfect om elke dag te kunnen dragen. Het is altijd aan te raden om een basissneaker in jouw schoenencollectie te hebben.

De sneakertrends van 2018 zijn zowel opmerkelijk als dat het voortborduurt op oudere trends. We zien nog altijd veel basismodellen bij merken, maar dit wordt afgewisseld met kleurrijke exemplaren. Typisch voor 2018 zijn de schoenen met ledlichtjes. In 2018 is het eenvoudig om een goed en modieus paar sneakers te vinden.

Uitgelichte afbeelding: http://www.fashionbeans.com/article/key-mens-sneaker-trends-2018/

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo