De fashion trends van nu

  • Menfacts
  • juli 17, 2018
  • Comments Off
camouflage trend

Ga je graag mee in de mode en wil je graag weten wat anno 2018 helemaal hip is om te dragen? Doe dan inspiratie op met onderstaande lijst met kleding die jij wellicht ook interessant vindt.

Jumpsuits

Jumpsuits zijn helemaal in. Ze bestaan al wat langer, maar nog steeds is deze kleding iets wat door veel mensen graag gedragen wordt. En dat is niet zonder reden: je hebt eigenlijk maar een kledingstuk wat je in een keer aantrekt. Zo ben je dus niet bezig met truien, t-shirts en broeken. Comfortabel en makkelijk dus. De kleuren die je het beste kunt gebruiken zijn beige, (leger)groen en cognac.

Normcore

Dit is een term die ook al wat langer bestaat: je normaal kleden. Dat klinkt misschien wat oninspirerend, maar toch is dit een trend waar vooral normale kleding boven de klassiek kleding uitsteekt. Ook is dit een trend die zich meer voortzet naar de werkplaats: gewone kleding wint gebied ten opzichte van het nette pak.

Groter, grootst

Veel volume is een trend die zich voortzet. Daarbij moet je een beetje denken aan het hippie gevoel van vroeger met een moderne tint: wijdere broeken, truien en jassen. Wellicht vind je nog oude kleding in je kledingkast die eigenlijk eerder te groot was waardoor jet het niet droeg? Die kan je nu wel zonder probleem dragen.

Camouflage

Een trend die ook opvalt is het gebruik van militaire kleuren: met een camouflage kledingstuk zal jij ook trendy voor de dag komen. Met de combinatie van andere kleding in vooral bruine kleuren maak je al een goed begin. Zorg wel dat je het bij een kledingstuk houdt, een overdaad aan kledingstukken met camouflage opdruk zal niet meer mooi ogen.

Meng de materialen

Een combinatie van verschillende texturen en stoffen is ook een manier om je stijlvol te kleden. Zorg daarbij dat je ook een leuke combinatie van kleuren vindt om het gehele plaatje compleet te maken. Heb je nog geen idee wat goed bij jou past qua kledingstukken en hoe je iets goed combineert? Ga dan naar Winkelstraat.nl en bekijk de mogelijkheden.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo