De gadgets voor 2018

  • Menfacts
  • augustus 5, 2018
  • Comments Off
drone
Gadgets zijn leuk. Gadgets zijn een soort van combinatie tussen een leuke hebbedingetje met vaak een nieuw technisch hoogstandje dat nog niet door iedereen gebruikt wordt. Dit maakt het dat gadgets altijd zo mateloos populair zijn. Van sommige gadgets hoor je nooit meer iets, terwijl andere gadgets langzaamaan in onze levensstijl zijn intrede doet. Het zijn ook vooral mannen die gadgets zo leuk vinden. Een goede en leuke gadget mag gezien worden als een statussymbool en het bewijs dat je iets unieks in handen hebt. Ook dit jaar zijn er weer de nodige gadgets verschenen, of gaan nog verschijnen. Enkele van de nieuwste gadgets voor 2018:

De Spyra One

Ja, waterpistooltjes kennen we nog uit onze kindertijd en dat is toch een kinderspeelgoed? Niet met de Spyra One. Vooral met warm weer is dit het perfecte waterpistool voor mannen. Het bijzondere aan dit waterpistool is, dat je hem net als een echt geweer met beide handen moet gebruiken en er komt geen waterstraaltje uit, maar echte kogels van water. Deze waterkogels zijn volledig ongevaarlijk, maar laten wel een watervlek achter. Het pistool laat via een digitale display weten wanneer het water op is en wanneer hij opgeladen moet worden.

Drone

Een drone is natuurlijk nog steeds een droom voor veel mannen. Ze bestaan al een tijdje, maar ze worden steeds geavanceerder en ook de prijs daalt. Wil je leuke kiekjes maken van bovenaf voor van een feest of gewoon van je huis? Elke drone kan dit tegenwoordig. Kijk voor een goede drone ook even op Drone land, waar verschillende drones aangeboden worden en je zelfs een drone opleiding kunt volgen.

Shock Clock

Ben jij iemand die regelmatig te laat op je werk komt omdat je je weer hebt verslapen? Dat gaat niet meer gebeuren met de Shock Clock. Dit armbandje wekt je liefelijk met een zachte trilling. Wanneer je dit negeert, dan zal de Shock Clock zeer irritante geluiden gaan maken. Sommige langslapers willen dit alsnog negeren, maar stap drie zal je zeker wakker maken, want je krijgt een elektrische schok te verwerken, waardoor je direct klaarwakker rechtop in bed zit. De echte langslaper kan hier niet zonder mee en durft met de Shock Clock ook niet meer te snoozen.

Razer Phone

Een smartphone is toch niet meer echt een gadget? Dat klopt, maar de Razer phone wel. Je kunt hem als normale smartphone gebruiken, maar je krijgt er ook een laptop bij. Een laptop waarin je je smartphone legt. Nu kun je je smartphone bedienen met je laptop en je maakt gelijktijdig gebruik van het vermogen van de laptop. Of deze gadget een blijvertje is valt te bezien, maar bewijst wel dat laptop en smartphone tegenwoordig gelijkwaardig aan elkaar zijn.

Previous «
Next »