Rijd jouw auto lekker de zomer in met de beste auto-accessoires

  • Menfacts
  • augustus 5, 2018
  • Comments Off
volkswagen polo

In de zomermaanden gebruik je de auto vaak net even iets minder, maar wel op een compleet andere manier. Buiten de zomervakantie gebruik je de auto immers om van en naar het werk te komen. In de zomer gaat het hele gezin in de auto mee, moeten er koffers mee op vakantie en zijn de afstanden die gereden worden veel langer. Daarom is het verstandig om nu alvast te kijken naar de auto-accessoires die het veel makkelijker kunnen maken. Zowel voor jou als je gezin!

Met de auto op vakantie

Hoe ruim de auto ook mag zijn, je komt eigenlijk altijd ruimte te kort wanneer je op vakantie gaat. Maar bepaalde koffers of het linnengoed thuis laten liggen is ook geen optie. Dankzij auto-accessoires kun je gemakkelijk extra ruimte creëren. Door een fietsendrager te monteren bijvoorbeeld, of door te kiezen voor een van de ruime dakkoffers op autovoordeelshop.nl. Hoe meer je mee kunt nemen zonder de eigenlijke ruimte van de auto zelf te gebruiken, hoe makkelijker het wordt om alles in te pakken en écht alles mee te nemen. Zo wordt de vakantie direct een stuk leuker.

Kiezen voor auto-accessoires aan de hand van de behoefte

Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het meenemen in de auto. Houders voor de telefoon, houders voor drinkbekers, thermoskannen met aansluiting voor in de auto of een dashcam. Voordat je gaat kijken naar alle mogelijkheden, is het verstandig om eerst te kijken wat je echt nodig hebt. Controleer de banden en de ruitenwissers bijvoorbeeld eens. Je wilt niet tijdens een zomers buitje van de weg raken omdat de banden en ruitenwissers niet in orde zijn. Het oliepeil en het reservoir voor de ruitensproeiervloeistof zijn minstens zo belangrijk, net als de remvloeistof. Door de auto even grondig te controleren op de pijnpunten, weet je zeker dat je echt de auto lekker de zomer in kunt rijden. Ongeacht de bestemming.

Kiezen voor gemak

Kies je auto-accessoires voor in de auto zelf rond de bestuurdersstoel? Let er dan op dat het gemak niet in het geding komt. Tijdens het rijden van langere afstanden wil je immers gewoon kunnen schakelen en het overzicht kunnen bewaren. Monteer daarom alle auto-accessoires minstens een week voordat je op vakantie gaat. Op die manier heb je de tijd om aanpassingen te doen wanneer de auto-accessoires toch in de weg blijken te zitten wanneer je gaat rijden.

Previous «
Next »