• Homepage
  • >
  • Travel
  • >
  • Op vakantie met de auto en toch je bekleding mooi houden!

Op vakantie met de auto en toch je bekleding mooi houden!

  • Menfacts
  • August 3, 2018
  • Comments Off
auto vakantie

Zie je ook al tegen het schoonmaken van de auto op na de vakantie? Of je nu met je gezin op vakantie gaat, of met je maten, de bekleding van de auto heeft het zwaar te verduren. Van dagjes naar het strand waarbij je het strand wel lijkt mee te nemen in de auto tot het morsen van drank op de bekleding. Het kan een hoop tijd en geld kosten om de bekleding weer te reinigen. Je doet er dus goed aan om alternatieve opties te vinden waardoor jouw bekleding schoon blijft. Wil je weten hoe? Lees dan gauw verder.

Schoenen in de achterbak

De meest zooi in de auto komen van de schoenen. Ga je hiken in de bergen of maak je een flinke wandeling door het bos? Dan neem je vaak meer zand en modder mee dan je denkt. Je doet er goed aan om de medepassagiers de schoenen uit te laten doen in de auto. Leg in de achterbak een grote doos waar de schoenen in kunnen. Zo bespaar je jezelf heel wat schoonmaakwerk. Let wel op, de bestuurder moet natuurlijk wel de schoenen aanhouden voor de veiligheid op de weg.

Een dakdrager

Wil je geen lekkende pakken drinken in de auto of veel rommel dat schade brengt aan de bekleding van de auto? Kies dan voor een dakdrager. Hier kun je veel spullen in kwijt en voorkom je schade aan de bekleding van de auto. Wil je ook een dakdrager? Bekijk dan het uitgebreide en voordelige aanbod aan dakdragers bij dakdragerwinkel.nl. Hier vind je eenvoudig een dakdrager dat jouw bekleding netjes houd.

Niet eten in de auto

Vieze vlekken in de bekleding door eten en drinken? Dat kun je simpelweg voorkomen door niet in de auto te eten of drinken. Maak duidelijke afspraken voor de reis en stop onderweg wanneer iemand honger of dorst heeft. Niet alleen geniet je dan van leuke stops onderweg om de benen te strekken, ook voorkom je plakkende vlekken en etensresten in de auto.

Een vakantie met de auto is een geweldig avontuur. Zorg ervoor dat je na de vakantie niet met een domper thuis komt en zorg ervoor dat de bekleding van jouw auto netjes blijft. Geniet van een onvergetelijke autovakantie zonder een grote schoonmaakbeurt bij thuiskomt.

Previous «
Next »