Alle hoesjes die jij nodig hebt voor jouw iPhone!

  • Menfacts
  • July 29, 2018
  • Comments Off
Een iPhone is een waardevol bezit. Niet alleen met het oog op de prijs van de iPhone: de waarde van jouw iPhone is nu hoger dan toen je de mobiele telefoon kocht. In de tijd dat je de telefoon hebt, verzamel je contacten, gegevens, foto’s en andere informatie op je iPhone. Dat betekent dat het verstandig is om goed na te denken over de bescherming voor je telefoon. Het gebruik van hoesjes voor je iPhone is zeker een aanrader.

iPhone hoesjes tegen krassen

Een kras op je telefoon betekent meestal niet het einde van het apparaat. Maar een kras over de achterkant of over het scherm staat niet fraai. Wanneer er een kras in het scherm zit, is dit ook nog eens bijzonder vervelend omdat het touchscreen al snel wat minder goed werkt. Wanneer de kras een barst wordt, dan wordt het natuurlijk pas echt vervelend. Dan kan er vocht in de telefoon komen en dan is het snel gedaan met jouw iPhone. Gebruik je iPhone hoesjes, dan is er geen garantie dat er geen krassen op je mobiel komen, maar de kans wordt wel heel veel kleiner.

Bescherming van alles wat je op je mobiel hebt

De materiële waarde van een mobiele telefoon is niet de enige waarde waar je rekening mee moet houden. Het is vooral de persoonlijke (ofwel emotionele) waarde die een groot verschil maakt. Alle informatie die je op je mobiel hebt, alle foto’s en alle berichten: zij verhogen de persoonlijke waarde. Uiteraard is het mogelijk om dit allemaal te uploaden naar de cloud of een andere externe bron, maar de kans is groot dat je dit net even een paar weken vergeten bent en de telefoon precies op een hoekje landt tijdens de val en niet meer werkt. Ook daarom zijn iPhone hoesjes ideaal. Een landing op een hoek van de telefoon betekent meestal niet het einde omdat de klap geabsorbeerd wordt.

Kiezen voor veiligheid

De tijd dat je geen iPhone hoesjes gebruikte omdat het niet mooi stond, die tijd is voorbij. Tegenwoordig kun je hoesjes in alle soorten en maten vinden en zit er zeker een hoesje voor jou bij. Met de hoesjes voor je mobiele telefoon ben je net wat beter beschermd en kun je langer genieten van jouw iPhone en alle foto’s, gegevens en applicaties die je op je telefoon gezet hebt de afgelopen tijd.

Previous «
Next »