Het perfecte cadeau voor hem: de Jerrycan bar!

  • Menfacts
  • August 6, 2018
  • Comments Off
luxe drankgeschenk

Als je op zoek bent naar een leuke en stoer cadeau voor hem, dan heb je deze nu gevonden. De Jerrycan bar is hét originele mannen cadeau van dit moment. Vooral nu het mooi weer is, zal dit cadeau helemaal in de smaak vallen. En als we het toch over smaak hebben, daar draait het hier bij dit cadeau van Designed By Man, helemaal om. Of het nu om de inhoud gaat of over het uiterlijk, alles is smaakvol aan de Jerrycan bar.

Designed by man

cadeau voor hem

Designed by man is een uiterst mannelijk merk dat allerlei soorten Jerrycans levert als cadeau artikel. Het is momenteel een van de meest originele mannen cadeaus die er bestaan en je weet zeker dat je een cadeau hebt die ideaal bij de man past en uitermate stoer is. Designed by man levert stoere dichte Jerrycans maar ook jerrycans die je aan de zijkant kunt openen en dan als bar kunt gebruiken. Of het nu een bierbar is, een wijnbar of een ginbar, het is allemaal mogelijk. De jerrycans zijn met de hand bewerkt, waardoor je de allerbeste kwaliteit krijgt en de jerrycan zeer uniek is. Daarnaast worden er jerrycans aangeboden die dienst kunnen doen als aquarium voor in de mancave, of als plantenbak buiten, maar ook als boekenkast of toiletkast. Maar de Jerrycan bar blijft toch het meest origineel.

De Jerrycan bar

jerrycan bar

De Jerrycan bar is een luxe drankgeschenk waar iedere man blij mee zal zijn. De stoere Jerrycan is handgemaakt en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zoals groen, zwart, geel, rood, lichtblauw en wit. Maar wens je een andere kleur dan is dit ook mogelijk. Aangezien de Jerrycans handmatig bewerkt worden, kunnen de klanten de kleur ook zelf bepalen. En dat niet alleen. Het is ook mogelijk om je Jerrycan bar nog verder te verpersoonlijken door het aanbrengen van persoonlijke teksten, namen, drankenlogo’s of een bedrijfslogo. Hierdoor wordt de bar ook nog eens een uiterst persoonlijk mannencadeau. Wil je de bar laten ophangen dan kan je kiezen voor ophanggaten. Maar deze stoere bar leent zich ook uitstekend voor een mooie plek op de kast en dan laat je hem leveren zonder ophanggaten.

Soorten Jerrycan bars

jerrycanbar

Er zijn van de Jerrycan bar allerlei verschillende soorten bars te creëren. Denk daarbij aan een bar met Bacardi, een Beerenburg, Smirnoff of de verschillende whisky- en ginsoorten als Captain Morgan en Jack Daniels. Je krijgt er altijd twee longdrinkglazen standaard bijgeleverd en de drank inhoud kun je zelf kiezen. Kies je voor de wijnbar dan is de binnenkant van de Jerrycan belegt met een fraaie luxe en houten binnenkant met inkepingen waar twee wijnglazen in hangen. In het midden van de bar kun je een fles wijn kwijt. Door de stevige behuizing kun je de glazen en de fles op een veilige manier vervoeren.

Previous «
Next »