De lekkerste mannengeuren van 2023

  • Rogier
  • maart 31, 2023
  • Comments Off
lekkerste mannengeuren van 2023

Cadeaus geven is een gok: je geeft al dat geld uit aan iets waarvan je hoopt dat de ander het leuk vindt. Dat geldt natuurlijk ook voor geurtjes. Wat voor jou onweerstaanbaar ruikt, kan voor iemand anders flauw zijn. Bovendien dragen maar weinig geuren op dezelfde manier als de geur zich vermengt met feromonen; wat voor de een werkt, werkt misschien niet voor de ander niet. Parfums zijn ook een behoorlijke investering, afhankelijk van de kwaliteit en de grootte van de fles. We zeggen dit niet om je af te schrikken. (Hoog risico, hoge beloning, toch?) We zeggen dit zodat je tijdens het winkelen over de juiste informatie beschikt. We zijn er ook om je in de juiste richting te duwen met de lekkerste mannengeuren van 2023.

Gelukkig zijn er een paar geselecteerde geuren die voor iedereen aangenaam en complementair zijn. Deze gemakkelijk cadeau te geven colognes en geuren zijn veel minder een gok dankzij hun geliefde formules. Het beste van alles is dat het niet noodzakelijkerwijs de meest populaire geuren zijn. Wat betekent dat je ze nog steeds aan een man kunt geven en garandeert dat hij niet zal ruiken als drie andere mannen in hetzelfde kantoor.

Hermès H24
Hermès H24

De beste mannengeur van 2023: Hermes – H24

H24 staat niet voor niets op de eerste plaats op deze lijst: het is de meest draagbare kandidaat van het stel, maar neemt daarbij een onvoorspelbare route. Metaalachtige noten zijn sterk bij deze, maar worden geharmoniseerd door bloemige ouvertures en een houtachtige basis. We raden aan om het cadeau te doen aan extraverte mensen, omdat het opbeurend, speels en uitnodigend is.

Fulton & Roark Hatteras 

Voor bepaalde personen zijn stevige colognes gemaakt: deze wasachtige, balsemachtige geuren kunnen de hele dag gemakkelijk opnieuw worden aangebracht. Hatteras van Fulton & Roark is een favoriet bij ons, vanwege zijn aura dat ook een aanvulling vormt op de diepte en wereldsheid. Eikenmos en vetiver geven het die natte, houtachtige geur, terwijl lavendel en wierook hun drijfvermogen en zwaartekracht verlenen voor een vol parfum.

Escentric Molecules Molecule 02
Escentric Molecules Molecule 02

Escentric Molecules Molecule 02

De enige noot hier is ambroxan, de naar thee getinte, naar dennen ruikende neef van amber, en het komt direct naar voren voor elke man op een date (of het nu gaat om het maken van een geweldige eerste indruk of een 25-jarig jubileum vieren). Maar het is niet zoals andere geuren voor een date-night. Deze heeft ook overdag een aantrekkingskracht – een lichtere, meer speelse kijk op het leven van een man.

Gucci - Guilty
Gucci – Guilty

Gucci Guilty

Ook deze staat hoog in het lijstje van de beste heren geuren. Waarom? Dit luchtje straalt mysterieuze elegantie uit, heeft een houtachtige, kruidige geur met onder andere Franse lavendel, patchouli en cistus. Wedden dat dit jouw nieuwe favoriete geur wordt?

The Soft Lawn

Deze geur ademt luchtigheid en een zorgeloze essentie in elke kamer. Het is de geur die vergelijkbaar is met het openen van een raam in een benauwde kamer: dat kalmerende briesje herstelt alle fouten en brengt je onmiddellijk naar een gelukkige plek, of je nu languit in het park ligt, een boswandeling maakt of quality time doorbrengt met degene van wie je houdt. We herkennen eikenmos, grapefruit en klimop.

Previous «
Next »