• Homepage
  • >
  • Sport
  • >
  • De leukste voetbal items, accessoires en cadeaus

De leukste voetbal items, accessoires en cadeaus

  • Rogier
  • november 1, 2023
  • Comments Off
voetbal items

Als je op zoek bent naar de beste voetbal accessoires en uitrusting, voor elke leeftijd, ervaring en vaardigheidsniveau, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog presenteren we je de ultieme lijst met accessoires, uitrusting en alle extra items die je kind kan gebruiken. Als bonus hebben we voetbal cadeau-ideeën en accessoires voor je slaapkamer, je auto of zelfs decoraties die je op de verjaardagstaart van je kind kunt zetten. Hoe cool is dat?

Voetbal kan een ruige sport zijn en blessures komen nogal eens voor. De veiligheid en gezondheid van kinderen staat voorop, daarom moeten we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we alle voetbal bescherming hebben die er is. Maar we willen ook dat ons kind er comfortabel uitziet en laten we eerlijk zijn, zelfs een beetje cool. Dus laten we eens kijken welke voetbal items, accessoires en cadeaus er vandaag de dag op de markt zijn!

De leukste basis items om te kunnen voetballen

Een bal is natuurlijk het eerste dat je nodig hebt als je gaat voetballen, maar de ballen verschillen voor amateurs, professionals, kinderen, jongeren, volwassenen en het speelveld waarop wordt gespeeld. Wanneer je een nieuwe voetbal koopt, is deze meestal leeg, wat ons naar het volgende item brengt.

adidas Performance Al Rihla Training Voetbal
adidas Performance Al Rihla Training Voetbal
Derbystar Streetball Voetbal
Derbystar Streetball Voetbal

Een voetbalpomp

Koop een goede voetbalpomp, want ongeacht de kwaliteit van de bal, je zult hem vrij vaak gebruiken. Helaas worden niet alle voetbalpompen geleverd met een opblaas naald adapter. Tip: zorg ervoor dat je een pomp koopt met een opblaas naald adapter of dat je de naald adapter apart koopt.

TravelR Ballenpomp
TravelR Ballenpomp
Peakless Ballenpomp
Peakless Ballenpomp
Athlentic Elektrische Draagbare pomp
Athlentic Elektrische Draagbare pomp

De leukste voetbal items, accessoires en cadeaus: voetbalschoenen

Natuurlijk mogen voetbalschoenen niet ontbreken in dit rijtje. We hebben twee verschillende soorten voetbalschoenen: binnen- en buitenschoenen. Bovendien kunnen zaalvoetbalschoenen en buiten voetbalschoenen worden onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: schoenplaten met plastic noppen, ijzeren noppen en een mix van zowel plastic als ijzer materiaal. Kunststof noppen kunnen gedragen worden op kunstgras en natuurgras. De ijzeren noppen worden alleen gebruikt op nat natuurgras. Op een nat veld kun je geen plastic noppen dragen.

Voetbalschoenen Nike Zoom Mercurial Superfly Elite
Voetbalschoenen Nike Zoom Mercurial Superfly Elite
adidas - X Ghosted .3 IN
adidas – X Ghosted .3 IN

Voetbal sokken

Een van de grootste verschillen tussen normale sokken en voetbalsokken is het feit dat de laatste iets langer zijn en iets boven de knie komen. Het gebruik van hoge kniekousen is een must om ernstige verwondingen bij tackelen, glijden of gewoon vallen te voorkomen. 

Nike Classic II Cushion Voetbalsokken
Nike Classic II Cushion Voetbalsokken
Nike Classic II Kousen - White
Nike Classic II Kousen – White
adidas Milano 16 Sportsokken
adidas Milano 16 Sportsokken

Scheenbeenbeschermers 

Een van onze zwakste plekken tijdens het voetballen, je raadt het al, zijn onze schenen. Voetbalscheenbeschermers vallen onder de categorie beschermende kleding die je moet hebben. We raden ten zeerste aan om veiligheid voorop te stellen en de schenen van jou of je kinderen te beschermen. Ter herinnering aan hoe belangrijk het dragen van scheenbeschermers is, is het feit dat ze verplicht zijn bij officiële voetbalwedstrijden over de hele wereld. Scheenbeschermers met enkelbescherming werken op dezelfde manier als een klassieke voetbal scheenbeschermer, maar ze hebben een andere beschermingslaag, specifiek voor je gewrichten. 

Nike Charge ScheenbeschermerKinderen
Nike Charge ScheenbeschermerKinderen

Rebounder voetbalgoal 

Vroeger moest men improviserende goals maken als men ging voetballen in de tuin, meestal samengesteld uit alles wat men in handen kon krijgen om de doellijn te markeren. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten en maten voetbalgoals om uit te kiezen. Er zijn ook doelen speciaal gemaakt voor trainingsdoeleinden, ook wel voetbal rebounder doelen genoemd. De manier waarop ze werken, is dat ze terugveren nadat je hebt gescoord. Geweldige oefen uitrusting voor zowel de voetballers als de keeper.

Raku Sports Voetbal Rebounder
Raku Sports Voetbal Rebounder
Raku Sports Tchouk Voetbal
Raku Sports Tchouk Voetbal

Draagbare en opvouwbare voetbalgoals

Perfect om te verplaatsen, zodat je kunt spelen waar je maar wilt. Als ze de mogelijkheid hebben om op te vouwen, is dat nog beter, omdat je ze gemakkelijk kunt opbergen en eventueel meenemen. Dan zijn er ook voetbaldoelen voor in de achtertuin, die prima geschikt zijn voor thuisgebruik. Heb je gehoord over pop-up voetbaldoelen? Deze zijn echt handig. Niet zoals andere normale doelen, maar zoals hun naam al zegt: je klapt ze omhoog en je bent klaar om te spelen. Als je de meest duurzame en professionele modellen wilt hebben, moet je kijken naar metalen, aluminium en stalen voetbaldoelen. 

Umbro Voetbaldoeltjes Set van 2
Umbro Voetbaldoeltjes Set van 2

Er zijn tegenwoordig veel voetbalaccessoires op de markt, specifiek bedoeld voor trainings- en oefen doeleinden, en verbetering van de algehele kwaliteit en prestaties op voetbalniveau. Hier zijn enkele accessoires die van jou en je kind een betere voetballer maken:

Behendigheidsladder

Kegels of trainingshoedjes

Navaris snelheidsladder 6m
Navaris snelheidsladder 6m
Trainingshoedjes
Trainingshoedjes
Oranje pionnen 17 cm set van 4 stuks
Oranje pionnen 17 cm set van 4 stuks

Trainingsvest om spelers op te splitsen in teams op training of ook wanneer je voor de lol met vrienden speelt

Trainingshesjes
Trainingshesjes

Voetbal aan een touwtje

Minisoccerbal bal aan touw
Mini voetbal aan touw
PRO SPORTS Voetbal Ø14cm aan Touw
PRO SPORTS Voetbal Ø14cm aan Touw

Het zijn uiteraard geen must-haves, maar hier een volledige lijst met voetbal items, accessoires en cadeaus:

Voetbal

Pomp voor voetballen

Naalden voor het opblazen

Voetbal tas

Voetbalschoenen

Voetbal Sokken

Voetbal scheenbeschermers

Voetbalshorts

Voetbal Jersey

Voetbal Handschoenen

Voetbal Doelen

Behendigheidsladder

Springtouw

Kegels

Voetbal trainingsvest

Previous «
Next »