De vijf meest futuristische motoren van 2020

  • Menfacts
  • januari 28, 2020
  • Comments Off
futuristische motoren

Dit jaar zijn er veel nieuwe modellen motoren uitgebracht. De één is nog mooier dan de andere en het is stuk voor stuk speelgoed dat jouw mannenhart sneller zal doen kloppen. Heb je een goed gevulde oude sok? Maak anders maar vast een afspraakje bij je bank, want wij hebben de 5 meest futuristische modellen voor je op een rijtje gezet!

1. BMW Vision DC Roadster

De nieuwste Roadster is perfect uitgerust voor alle uitdagingen op de weg. Dankzij de elektrische aandrijving met cardanas gaat optrekken en accelereren super soepel. De prachtige, scifi-achtige contouren van het ontwerp trekken zeker bewonderende blikken van medeweggebruikers. Kortom, rijden op dit type motor is in meerdere opzichten een waar genot.

2. Aston Martin AMB 001 – 2020 

Deze futuristische motor werd geïntroduceerd op de EICMA show in Milaan als ‘The Motorcycle of Dreams’ en heeft inderdaad meteen een onvergetelijke indruk gemaakt. Dit model lijkt rechtstreeks te zijn weggereden van de set van James Bond, is uitgebracht in een oplage van slechts 100 stuks en met een aankoopprijs van ruim € 100.000,-. Niet voor iedereen weggelegd dus, maar dat betekent niet dat we ons er niet aan mogen vergapen!

3. Kawasaki Z H2 – 2020 

Langverwacht en eindelijk gekomen: de Kawasaki Z H2 supercharged naked. Dit leuke speelgoed is het eerste naked model met supercharger. Uitgerust met alle mogelijke elektronica, zoals Launch Control en een Quickshifter, om het rijden en navigeren zo comfortabel mogelijk te maken. De Kawasaki Z H2 is de meest krachtige Z die tot nu toe is uitgebracht. Het gevoel van die power onder je lijf geeft je echt een adrenaline- en endorfinekick en is daarmee het ideale medicijn tegen je midlife of andere crisis. 

4. Ducati Streetfighter V4 – 2020 

Deze bad boy is misschien wel hét mannenspeelgoed van het jaar. Dit is het naked broertje van de Panigale V4, maar met 208 pk en 123 Nm koppel, het hoge brede stuur, GP stijl spoilers en de geavanceerde technologie is de Ducati Streetfighter V4 een echte winnaar. Als je eenmaal in het zadel zit, wil je er niet meer afkomen. Deze krachtige motor heeft een kleine, strakke full-LED koplamp en natuurlijk de V-vormige DRL. Kortom, een volwaardig lid van de Ducati familie!

5. MV Agusta Superveloce 800 – 2020 

Ook de Augusta Neo-Retro Superveloce 800 maakte zijn debuut op de EICMA. Zoals bij alle MV designs het geval is, heeft men zich tijdens de ontwerpfase vooral gericht op prestatie en uitvoering. Dát was bepalend voor de vormgeving. Het resultaat is een beest van een motor: een krachtige schoonheid die maar één doel heeft: snelheid

Bij een futuristische motor hoort natuurlijk ook een futuristische helm. De Caberg Duke II helm heeft goedwerkend systeem om de helm eenvoudig open en dicht te klappen hoort deze helm helemaal thuis in de toekomst.

Previous «
Next »