• Homepage
  • >
  • Fashion
  • >
  • Let op! Een aantal 2020 fashiontrends voor je op een rijtje

Let op! Een aantal 2020 fashiontrends voor je op een rijtje

  • Rogier
  • januari 26, 2020
  • Comments Off
fashiontrends voor mannen 2020

Ben je benieuwd naar de meest populaire modetrends voor mannen in 2020? Dan kun je natuurlijk wel wat modeadvies voor mannen gebruiken afkomstig van trendwatchers en mode-experts. Er zijn diverse fashiontrends voor mannen 2020 die je in het vizier moet houden. De grootste modetrends voor mannen in 2020 hebben we voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee en profiteer optimaal van ons modeadvies voor mannen!

De retrostijl: lekker terug naar de jaren 1970

Een van de grootste fashiontrends voor mannen 2020 is retro cq. vintage. En dan specifiek de modestijl uit de jaren 1970. Back to the 70’s is een van de toverwoorden qua modetrends voor mannen in 2020. De jaren 1970 typeren zich door onder meer kleurgebruik als oranje, donkerbruine en mosterd kleuren en natuurlijk ook doro de stoere spijkerbroeken met wijde pijpen. Corduroy-kleding in wol of fluweel met typerende flower power-motieven als bloemen en planten is ook weer helemaal terug van weggeweest. Verder kun je gaan voor tie dye en flanellen shirts, als je iets meer casual en strak gekleed wil gaan. Wil je dé topper onder de fashiontrends voor mannen 2020 niet missen, dan moet je dus zorgen dat je mode in de jaren 1970-stijl in huis haalt om in 2020 trendy rond kunnen te lopen.

modetrends voor mannen in 2020

Ga voor stijl met knit

Knitwear en knitstyle mogen in 202 weer helemaal! Een van de meer enerverende fashiontrends voor mannen 2020 is het dragen van comfortabele en warme knitwear met een of meer prints. Prints op truien, jassen en bloesjes zij een van de niet te missen modetrends voor mannen in 2020. Of de prints nu groot zijn, van een klein formaat is of in meerdere (felle) kleuren: met knitware voorzien van prints maak je in 2020 als man de blits!

Japanse invloeden en stijlen

Wanneer je wel eens in steden als Tokio of Osaka in Japan bent geweest, is het je ongetwijfeld opgevallen: Japanse mannen kleden zich puik. De straatstijl die je in Japan onder mannen ziet, kan met een gerust hart indrukwekkend en stylish genoemd worden. Diverse Japanse invloeden behoren dan ook tot de fashiontrends voor mannen 2020. Japanse mannen lopen doorgaans in oversized kleding, maar zijn wel netjes gekleed. Zo dragen ze bijvoorbeeld wijdere pantalons en een colbertje met stropdas. Neutrale kleuren zijn hierbij de norm, zoals grijs of bruin, maar ook felle kleuren mogen in 2020. Qua modetrends voor mannen in 2020 mag de Japanse stijl dan ook niet ontbreken!

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo