De voordelen van een flightcase

  • Menfacts
  • november 1, 2019
  • Comments Off
flightcase

Als je in de entertainmentindustrie werkt dan kom je vaak op diverse locaties waar je moet optreden. Om een goede show te kunnen geven is het belangrijk dat je beschikt over het juiste materiaal. Wil je er zeker van zijn dat jouw licht- en geluidsapparatuur op een veilige manier wordt beschermd? Dan is een flightcase de ideale oplossing. Dankzij een flightcase kun je gemakkelijk jouw belangrijke apparatuur beschermen en vervoeren.

Wanneer gebruik je een flightcase?

Zoals we dus al even hebben aangegeven is een flightcase uitermate geschikt wanneer je veel on tour bent voor optredens in de entertainmentindustrie. Ideaal voor bijvoorbeeld voor bands, dj’s, theatergroepen en ga zo maar verder. Apparatuur zoals verlichting, microfoonsystemen, DJ mixers en dergelijke zijn zeer geschikt om in een flightcase op te bergen.

Wat wil je kwijt?

Niet elke flightcase heeft dezelfde indeling en afmetingen. Als je dus op zoek gaat naar een flightcase dan is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat je hier allemaal in kwijt wilt. Houd hier rekening mee met het kopen, want zo weet je zeker dat je een flightcase aanschaft waar jouw apparatuur in past. Heb je eenmaal de flightcase gekocht? Zorg dan voor een strakke indeling. Kleine spullen, zoals kabels en microfoons kun je gemakkelijk kwijt in lades. Let erop dat niet elke flightcase is voorzien van lades. Kijk hier dus goed naar als je een aankoop wilt verrichten.

Materialen

Flightcases worden gemaakt van vinyl gelamineerd multiplex. Dit zorgt ervoor dat de flightcases onverwoestbaar zijn en tegelijkertijd superlicht zijn in gewicht. Moet je regelmatig je flightcase vervoeren? Koop dan een flightcase op wielen.

Meer weten over flightcases kopen?

Heb je ook interesse in het kopen van flightcases? Wij staan je graag te woord en helpen je verder bij het maken van een goede beslissing. Hierdoor koop je een flightcase die helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen.

Previous «
Next »