• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Welke technologische ontwikkelingen kunnen we in 2020 verwachten op smartphonegebied?

Welke technologische ontwikkelingen kunnen we in 2020 verwachten op smartphonegebied?

  • Rogier
  • november 1, 2019
  • Comments Off
samrtphone trends voor 2020

Zorg dat je er straks als de kippen bij bent

Het jaar 2020 is alweer in aantocht. En dat betekent dat we op het gebied van mobiele telefonie nieuwe smartphone trends voor 2020 mogen verwachten. Wat zijn volgens trendwatchers de belangrijkste smartphone trends voor 2020? Wat kunnen we verwachten op het gebied van nieuwe iPhone 2020 of de nieuwe Samsung 2020? Welke typen telefoons, met uitgebreide functionaliteiten, behoren tot de verwachte smartphones 2020? En wanneer komen de verwachte smartphones 2020 op de markt? Doe als smartphoneliefhebber je voordeel met onderstaande tips en informatie, dan ben je er op de relaesedatum als de kippen bij om een perfecte smartphone in de wacht te slepen!

De eerste iPhone 5G komt op de markt

Een van de verwachte ontwikkelingen die in 2020 gaat plaatsvonden, is het op de markt komen van nieuwe smartphones, specifiek modellen iPhones met 5G. De nieuwe iPhone 2020 van Apple wordt hoe dan ook een geavanceerd en snel toestel. Volgens de bekende analist Ming-Chi Kuo heeft Apple plannen om de schermgrootte te veranderen. Diverse high end toestellen krijgen een iets groter of iets kleiner scherm. Alle nieuwe smartphones die Apple in 2020 op de markt gaat brengen, zoveel is zeker aldus Kuo, worden voorzien van een OLED-scherm. Terwijl de iPhone XR nog een LCD-scherm heeft, gaat het schermtype dus nog beter worden. Ten minste twee van de drie of vier nieuwe smartphones die Apple in 2020 gaat lanceren, zullen voorzien zijn van een zogenoemde een 3D-sensor (Time of Flight). Deze sensor bevindt zich op de achterzijde van de smartphone en maakt augmented reality mogelijk.

De nieuwe Samsung 2020: negen modellen Galaxy A-serie verwacht

De verwachte smartphones 2020 bieden ook veel perspectief. De verwachting is dat er niet één nieuwe Samsung 2020 uitkomt, maar dat jaar liefst negen modellen van dit topmerk op de markt verschijnen. Het betreft een complete vernieuwing van de populaire Galaxy A-serie van Samsung, namelijk de modellen A11, A21, A31, A41, A51, A61, A71, A81 en A91. Deze zullen, net als de iPhones, naar verwachting geschikt zijn voor 5G en voorzien zijn van OLED-schermen.

Releasedata nog niet precies bekend

De data waarop de diverse smartphones op de markt zullen komen, zijn nog niet precies bekend. Als liefhebber van topmerken smartphones als de iPhone of nieuwste Samsung-modellen, is het daarom zaak om de ontwikkelingen goed in de gaten te houden. Zodat je er op tijd bij bent om aan de smartphone trends voor 2020 mee te kunnen doen.

Previous «
Next »