5 tips voor het inrichten van een man cave

  • Menfacts
  • september 16, 2018
  • Comments Off

Als man wil jij graag je eigen plek in huis en wat is er nu leuker dan je eigen man cave inrichten? Je kunt op diverse manieren een erg leuke kamer maken, of de ruimte nu groot of klein is. Hier vind je 5 tips om alvast goed te beginnen.

Plaats een televisie

Als man houd je meestal wel van films kijken en gamen, uiteraard is het dan belangrijk om een grote televisie centraal in de kamer te plaatsen. Zo kan je zelf lekker genieten van je momenten in rust of nodig je vrienden uit voor een avondje gaming. Plaats daarbij ook een handige tv meubel om je spullen in te plaatsen, zo houd je een goed overzicht.

Consoles

In een man cave hoort natuurlijk een gameconsole om lekker te gamen. Met een mooie televisie kan je helemaal opgaan in je relaxruimte. Zorg er wel voor dat je een goede bank hebt om lekker languit op te liggen. Neem voor een goedkope hoekbank eens een kijkje op hoekbanken.nl om iets te vinden wat bij jouw ruimte past. Wanneer je namelijk een goedkope hoekbank haalt, hou je weer budget over voor de rest van je inrichting. Je kunt natuurlijk ook een luxe relaxfauteuil plaatsen. Zo kan je op diverse manieren genieten.

Speeltafels

Speel je vooral graag en vaak met vrienden een fysiek spel? Kijk dan eens voor een pool- of tafelvoetbaltafel. Dit zorgt natuurlijk ook voor gezellige late uurtjes. Hier moet je uiteraard wel genoeg ruimte voor hebben. Je kunt ook kijken voor inklapbare varianten: die plaats je zo ergens onder of naast. Zo kan je makkelijk wisselen tussen diverse activiteiten.

Geluidsinstallatie

Met een flinke geluidsinstallatie kan je lekker even in je eigen wereld genieten van jouw muziek. Je kunt daarbij ook met je eigen muziekinstrumenten zoals bijvoorbeeld een gitaar even tot jezelf komen en je nummers spelen. Zorg er natuurlijk wel voor dat je geen overlast veroorzaakt bij de buren.

Je eigen bar

Wat dacht je van je eigen bar met koelkast en biertap? Erg leuk als je vrienden op bezoek komen. Kies daarbij typische barkrukken en zet wat lekkere muziek bij aan, alsof je in de kroeg bent! En je kunt een dartbord ophangen om even lekker te darten tussendoor.

Previous «
Next »