Dit kunnen we verwachten van de iPhone 13

  • Menfacts
  • mei 20, 2021
  • Comments Off
iphone 13

iPhone liefhebbers kunnen opgelucht ademhalen, want ook dit jaar staat er weer een nieuwe iPhone op de planning: de iPhone 13. Na de populaire iPhone 12-reeks, wordt hier dan ook weer veel van verwacht. Er gaan dan ook al interessante geruchten rond over de nieuwste smartphone van Apple. Ben je benieuwd wat we tot nu toe kunnen verwachten van de iPhone 13? Lees snel verder, want wij zetten de verwachtingen op een rij!

iPhone 13-reeks

Dat de iPhone 13 komt, is een ding dat zeker is. Het is de opvolger van de iPhone 12. Zoals we gewend zijn van Apple, wordt er verwacht dat er ook weer een complete iPhone 13-reeks wordt gelanceerd. Dit was ook het geval bij de iPhone 12-reeks. Deze iPhone 12-reeks was enorm populair en niet zonder reden. De iPhones van Apple hadden veel nieuwe vernieuwingen ten opzichte van eerdere jaren. Smartphones uit de iPhone 12-reeks worden dan ook nog steeds goed verkocht. Ben je nog op zoek naar een te gekke iPhone uit de iPhone 12-reeks? Dan moet je echt eens de Apple iPhone 12 Pro blauw bekijken.

Wat zijn de verwachtingen van de iPhone 13?

Hoewel Apple zelf nog niets officieel bevestigd heeft, zijn er veel geruchten aan het rondgaan over de nieuwe iPhone van Apple. Vaak is het zo dat deze geruchten goed overeenkomen met wat Apple zelf tijdens het Apple event presenteert. Er wordt verwacht dat het uiterlijk van de iPhone hetzelfde zal zijn als die van de iPhone 12. De iPhone zal 6,1- inch zijn en een behuizing van aluminium hebben, zoals ook bij de iPhone 12 het geval is. 

Wel gaat het gerucht rond dat het scherm van de iPhone 13 een ProMotion scherm is. Dit scherm is beter voor je ogen en reageert snel op een aanraking. Het scherm wordt ook al gebruikt bij de iPad Pro en is enorm geliefd. Als we de geruchten mogen geloven gaat de iPhone 13-reeks allemaal beschikken over een LiDAR-scanner, waarmee diepte kan worden gecreĆ«erd met de camera. Een gerucht dat je misschien niet zo snel zag aankomen, gaat over Touch ID. Het gaat namelijk rond dat dit bij de iPhone 13 terugkomt, waardoor het een extra optie gaat zijn om je telefoon te ontgrendelen. Er wordt verwacht dat Face ID ook gewoon blijft bestaan. Tenslotte, Apple zou Apple niet zijn als de interne processor niet is verbeterd. Dit gaat naar verwachting dan ook zeker het geval zijn bij de iPhone 13. 

Prijs en releasedatum

De prijs van de iPhone 13 zal volgens geruchten vrijwel gelijk liggen aan de prijs van de iPhone 12. Helemaal zeker is dit uiteraard nog niet, dit is pas zeker als Apple dit officieel bekend maakt. Als we de geruchten mogen geloven zal de iPhone 13 een prijs krijgen vanaf 909 euro. Apple presenteert zijn nieuwe producten altijd in de maand september. Of dit ook dit jaar het geval gaat zijn, is nog niet zeker. Dit heeft te maken met de huidige corona crisis. Toch wordt er wel verwacht dat de nieuwe iPhone 13 dit najaar op de markt zal verschijnen, dus dat is goed nieuws!

Previous «
Next »