Moderne huisdier accessoires passend bij je mancave

  • Menfacts
  • mei 18, 2021
  • Comments Off
man met kat

Huisdier accessoires zijn misschien niet de eerste spullen die in je hoofd opkomen als je denkt aan een mancave. Een mancave is plek waar volgens de definitie geen vrouwen naar binnen mogen. Maar over huisdieren wordt daar niks gezegd. Wie wil nou niet in het bijzijn van zijn trouwe viervoeter of favoriete kater een potje biljarten of een film kijken? Jij wilt comfortabel zijn maar jouw huisdier wilt dat ook. Een krabpaal hoeft bijvoorbeeld niet raar te staan in jouw mancave zolang je maar de juiste stijl kiest, maar hoe kies je de juiste moderne accessoires?

Hoe kom ik bij een moderne uitstraling?

Een moderne uitstraling zet zich af tegen de ouderwetse stijl. Onder ouderwets vallen bijvoorbeeld allerlei soorten decoratie en meubels van hout. Als je een moderne mancave wilt is teveel hout een no go. De moderne stijl zet zich af tegen wat iedereen doet. Probeer dus anders dan anderen te zijn. Bij het aanschaffen van een krabpaal of andere huisdier accessoires kun je gaan voor een strakke look. Kies dan een accessoires dat in één kleur is bijvoorbeeld volledig zwart in plaats van allerlei verschillende kleurtjes, een accessoire in één kleur zorgt namelijk voor meer rust in jouw mancave.

Outside the box denken

Om de moderne look in jouw mancave te behouden wil je dat er rust is. Als je bijvoorbeeld een hond hebt, zullen er waarschijnlijk op meerdere plekken speelgoed liggen. Je kunt dan een opbergmand voor de spullen kopen of er zelf een maken. Dat zelf maken is een ander kenmerk van de moderne stijl genaamd DIY. Dit staat voor Do It Yourself. Zelfgemaakte accessoires zijn super trendy en modern. Denk hierbij outside the box en ga de uitdaging aan. Wie weet doe je nog een nieuwe skill op.

Het bewaren van eten voor jouw huisdier

Het bewaren van eten van een huisdier wordt vaak als iets simpels gezien. Mensen willen dus opvallen en dit doen zij door bijvoorbeeld een voederbak met veel verschillende kleuren te kopen. Gelukkig gaat de moderne stijl hier een beetje tegenin. Want als je rust in jouw mancave wilt, dan moet je niet allerlei verschillende kleuren gebruiken. Hiervoor is het materiaal ‘roestvrij staal’ een goede optie. Simpel maar het doet zijn taak. 
Houdt er wel rekening mee, met wat voor soort huisdier je te maken hebt. Sommige huisdieren eten heel snel en hebben een andere voederbak nodig. Ook zijn er jonge huisdieren die ander voedsel nodig hebben. Kittens hebben bijvoorbeeld kitten voer nodig en hiervoor kun je beter een andere voedingsbak aanschaffen. Een die bijvoorbeeld stevig in de grond staat zodat  de kittens die niet kan omstoten.

Previous «
Next »