Draadloos genieten van muziek doe je met Sonos

  • Menfacts
  • mei 4, 2021
  • Comments Off
sonos

Wil jij draadloos genieten van jouw favoriete muziek in het hele huis? Dan ben je bij Sonos aan het juiste adres! Met een Sonos heb je een innovatief en gemakkelijk te bedienen geluidssysteem die ervoor zorgt dat elke ruimte in jouw huis wordt gevuld met een perfect geluid. Niet voor niets is Sonos in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende merken op het gebied van streaming audio. Wil jij binnenkort een Sonos aanschaffen? Lees dan snel verder!

Wat is een Sonos

Sonos is een speaker waarmee je muziek kan streaming via het internet bij jou thuis. Een Sonos is zo ontworpen dat iedereen dit kan installeren. Je hoeft hier alleen maar de app van Sonos op je telefoon te installeren en de instructies te volgen. Voeg tenslotte één van de vele streamingdiensten, zoals Spotify toe en je ben helemaal klaar om van jouw favoriete muziek te genieten. 

Sensationeel geluid

Met behulp van de Sonos app kan je per ruimte kiezen welke muziekbron er wordt afgespeeld. Zo kan je in de woonkamer en keuken genieten van dezelfde playlist, terwijl er in de studeerkamer een andere playlist wordt afgespeeld. Groepeer twee of meer Sonos apparaten in een ruimte met elkaar en creëer in een oogwenk indrukkende surround omgeving. Met Sonos ervaar je muziek en films met een ruimtelijkheid, detail en dynamiek zoals je dit nooit eerder hebt ervaren. 

Sonos Trueplay

In elke kamer klinkt dezelfde muziek nét iets anders. Met Sonos Trueplay heb je overal beschikking over een geweldige geluidskwaliteit. Het enige dat je nodig hebt zijn een paar minuten tijd en een iPhone of een iPad. Sonos Trueplay gebruikt de Sonos-app en de microfoon van jouw iPhone of iPad om te meten hoe geluid weerkaatst tegen de muren of meubels in jouw huis. Daarna worden er precieze akoestische aanpassingen gedaan om ervoor te zorgen dat jij altijd kan genieten van de hoogste kwaliteit muziek. 

WiFimedia

Wifimedia weet als geen ander dat de manier waarop we tegenwoordig naar muziek luisteren is veranderd. Traditionele geluidsdragers zoals cd’s, dvd’s en blu-ray discs hebben plaatsgemaakt voor streaming en draagbare muziekspelers. Dat vraagt om andere apparatuur en andere kennis en expertise bij de verkoop en aanleg daarvan. WiFimedia is de langst bestaande en grootste specialist in Nederland op het gebied van audio- en videostreaming. Daarnaast weten ze alles van Hi-Fi zodat jij alles kan halen uit jouw unieke playlist. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ze op!

Previous «
Next »